Crypto-Prijzen.nl

Internet Computer (ICP) wint 13,8% bij lancering van Terabethia brug

Internet Computer (ICP) wint 13,8% bij lancering van Terabethia brug

Dfinity lanceerde in 2021 de Internet Computer (ICP/USD) token, maar de lancering was geen groot succes. Kort na de eerste muntaanbieding in mei 2021 daalde het token met meer dan 90%, van $ 700 naar dieptepunten van ongeveer $ 20. De grote prijsdip werd toegeschreven aan handel met voorkennis.

De Dfinity Foundation, die achter de ontwikkeling van ICP staat, heeft echter grote stappen gezet om het netwerk te herstellen, en deze inspanningen lijken vruchten af te werpen, gezien de prestaties van ICP in de afgelopen dagen.

ICP boekt dubbele cijfers

Internet Computer is in 2022 begonnen met een opmerkelijke bull run. De rest van de markt moet nog tekenen van een sterk herstel vertonen, maar ICP heeft sinds eind december een sterke opwaartse trend doorgemaakt en houdt nog steeds vast aan de gemaakte winst.

In de afgelopen twee weken is ICP met ongeveer 56% gestegen, wat een opmerkelijke winst is, aangezien het uitsluitend wordt toegeschreven aan kopersondersteuning. Bitcoin (BTC/USD) moet nog herstellen boven $ 50K, maar deze trage prestatie heeft de stijgende winst van ICP niet verhinderd.

De winsten van ICP kunnen worden veroorzaakt door een uitputting van de neerwaartse trend. Sinds mei is de ICP aan het dalen en op 20 december bereikte het een historisch dieptepunt van $ 21. Na een lange periode van recessie zou dit token nu op weg kunnen zijn naar een grote bullish rally.

Als de bullish winsten aanhouden, zou ICP voorbij de volgende weerstand kunnen breken op $ 40. De munt was begin december de laatste handel op deze niveaus. Nadeel is dat er ook dips kunnen worden geregistreerd als de kopersondersteuning faalt.

Terabethia lancering

Dfinity heeft aangekondigd dat het een brug zou lanceren om de interoperabiliteit tussen Internet Computer en de Ethereum (ETH/USD) blockchain te vergroten. Het activum heeft cross-chain functies die de overdracht van activa over verschillende blockchains mogelijk maken.

De brug genaamd Terabethia is gemaakt op basis van een vork van StarkWare, een Ethereum schaaltool, en het zal contracten op de twee blockchains met elkaar laten communiceren en mirroring en het gebruik van alle activa op internetcomputer en Ethereum mogelijk maken.

Enkele van de functionaliteiten van deze brug zijn het mogelijk maken van informatie uitwisseling tussen de twee blockchains. Het zal ook het delen van tokens en slimme contractinstructies mogelijk maken. De brug zal onafhankelijk van de mechanismen van de twee blockchains functioneren.

The post Internet Computer (ICP) wint 13,8% bij lancering van Terabethia brug appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*