Crypto-Prijzen.nl

Internet Computer en Tron signaleren koopkansen vandaag

Internet Computer en Tron signaleren koopkansen vandaag

Internet Computer ICP/USD beweert ’s werelds eerste blockchain te zijn die op websnelheid draait. ICP is een blockchain-innovatie die slimme contractberekening en gegevens kan schalen en op websnelheid kan uitvoeren terwijl gegevens efficiënt worden verwerkt en opgeslagen.

Tron TRX/USD daarentegen is een op blockchain gebaseerd besturingssysteem dat als doel heeft ervoor te zorgen dat de technologie geschikt kan zijn voor dagelijks gebruik en een netwerkcapaciteit heeft van 2.000 transacties per seconde.

Vandaag zullen we onderzoeken hoe ze het volhouden en of ze uw aankoop waard zijn.

Internet Computer (ICP) kopen?

Op 30 juli was Internet Computer (ICP) $ 39 waard.

Internet Computer (ICP) beleefde zijn hoogste waarde ooit op 10 mei met een waarde van $700. Dit brengt het op een verschil van 1.694% in vergelijking met de waarde die het op 30 juli had.

Om de zaken in perspectief te plaatsen, als we kijken naar de prestaties in juni, was het hoogste punt op 3 juni met een waarde van $ 124, en het laagste punt was op 26 juni met een waarde van $ 29.

Dus, met dit alles in gedachten, verschilt de hoogste waarde die het op 3 juni had met 217% van de waarde van 30 juli, wat ons een idee geeft van hoeveel de waarde van het token kan verschuiven in de loop van een maand of twee.

Gezien het feit dat we een toename van 7% in het handelsvolume van het token zien, kunnen we verwachten dat het eind augustus zal stijgen tot $ 41, wat het een redelijke aankoop maakt.

Moet u Tron (TRX) kopen?

Op 30 juli was Tron (TRX) $ 0,061 waard.

Tron (TRX) beleefde zijn hoogste waarde ooit op 5 juni bij $ 0.231. Dit brengt het op een verschil van 73% in vergelijking met de waarde die het op 30 juli had.

Bovendien, als we de prestaties in juni analyseren, kunnen we het hoogste punt op 4 juni zien met een waarde van $ 0,081 en het laagste punt op 22 juni met een waarde van $ 0,049.

Met dit in gedachten, wanneer we het hoogste punt op 4 juni vergelijken met de waarde die het had op 30 juli, zien we een verschil van 32%, wat ons laat zien wat voor soort waardevermindering het token binnen een maand kan ervaren of twee. Dit is echter ook een indicatie van hoeveel het in waarde kan stijgen.

Met andere woorden, gezien de recente toename van het handelsvolume, kunnen we realistisch verwachten dat de waarde van Tron (TRX) eind augustus met 32% zal stijgen, wat het een waardevolle aankoop maakt.

The post Internet Computer en Tron signaleren koopkansen vandaag appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*