Crypto-Prijzen.nl

Intel heeft een belang in Coinbase van bijna $800.000

Intel heeft een belang in Coinbase van bijna $800.000

Chipgigant Intel heeft bekendgemaakt dat het een belang heeft in Coinbase aandelen. Het bedrijf, gevestigd in Santa Clara, lijkt enkele aandelen van de cryptobeurs te hebben gekocht in het tweede kwartaal dat eindigde op 26 juni.

Coinbase Global is een van de grootste cryptocurrency beurzen ter wereld. Het biedt cryptocurrency handelsdiensten voor een breed scala aan crypto activa, waaronder Ethereum (ETH/USD), Bitcoin (BTC/USD) en Cardano (ADA/USD).

Intel kocht de aandelen aan het einde van Q2

Volgens een verklaring van Intel, verklaarde het bedrijf dat het 3014 Coinbase aandelen had gekocht in eind juni. Dit betekent dat op het moment dat Coinbase in april naar de NASDAQ ging, de techgigant de aandelen mogelijk niet heeft verworven.

Het is echter niet zeker of Intel de aandelen heeft gekocht voordat ze openbaar werden verhandeld. Bedrijven hebben geen mandaat van regelgevende instanties om de identiteit van investeerders met een belang van minder dan 5% in het bedrijf bekend te maken.

Intel moest zijn overname bekendmaken

Aangezien de Coinbase aandelen die Intel heeft gekocht minder dan 5% van de totale aandelen uitmaken, kon alleen Intel onthullen wanneer de aandelen precies zijn gekocht.

Coinbase begon openbaar te handelen via een directe vermelding. Op basis van de aandelenkoers van de beurs op het moment van notering, zou het belang van Intel minder dan $ 800.000 kunnen bedragen. Intel moet de aandelen rapporteren, aangezien het meer dan $ 100 miljoen aan beursgenoteerde fondsen bezit.

Sinds Coinbase naar de beurs is gegaan, is de beurs zowel in gebruikersbestand als in marktkapitalisatie gegroeid. Dinsdag maakte het bedrijf een sterk kwartfinaleresultaat bekend. Het waarschuwde echter dat de activiteiten op het platform in het derde kwartaal zullen verminderen.

Coinbase is de afgelopen maanden flink gegroeid. Hoewel de groei vorig jaar aantrok, schoot deze omhoog nadat de beurs zijn aandelen op NASDAQ had genoteerd.

The post Intel heeft een belang in Coinbase van bijna $800.000 appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*