Crypto-Prijzen.nl

Injective wordt gelanceerd in EVM en biedt composibiliteit in Solana en Cosmos

Injective wordt gelanceerd in EVM en biedt composibiliteit in Solana en Cosmos

Injective Labs, de ontwikkelaar van laag 1 blockchain Injective, heeft inEVM geïntroduceerd, een nieuwe schaallaag voor de composability van Ethereum. inEVM, ontwikkeld in samenwerking met het door Sequoia ondersteunde L2-rollup Caldera, zal werken op de blockchains van Cosmos en Solana, aldus het platform in een aankondiging.

Gedeelde liquiditeit en samenstelbaarheid tussen Solana en Cosmos

De nieuwe schaaloplossing biedt verschillende voordelen voor Ethereum-ontwikkelaars, waaronder onmiddellijke transactiefinaliteit, gedeelde liquiditeit en een modulaire toolkit. Ontwikkelaars kunnen ook directe composability bereiken met Solana en het Cosmos IBC-universum.

Eric Chen, mede-oprichter en CEO van Injective Labs, liet weten:

“inEVM zal Ethereum-ontwikkelaars in staat stellen om moeiteloos applicaties in Injective-rollups te implementeren en tegelijkertijd gebruik te maken van een uitgebreid netwerk van gebruikers en liquiditeit.”

De lancering is een belangrijke mijlpaal voor Web3, voegde Chen eraan toe, en merkte op dat het ontwikkelaars zal helpen toegang te krijgen tot “een geoptimaliseerde infrastructuurstack zonder gehinderd te worden door barrières tussen netwerken.”

De lancering van inEVM volgt op de release van Injective van inSVM, een Solana Virtual Machine (SVM) rollup-laag die kan worden geïntegreerd in het IBC-ecosysteem. De ontwikkelaars van Solana hebben gebruik gemaakt van de innovatie om hun bereik binnen het Injective dApps-ecosysteem uit te breiden – allemaal met kleine aanpassingen aan de code.

INJ, de inheemse activa die Injective aandrijven, was dinsdagochtend licht gestegen na het nieuws. Op het moment van schrijven wisselde de INJ voor ongeveer $7,44 van eigenaar. De waarde van de cryptocurrency was de afgelopen week 8% gestegen.

The post Injective wordt gelanceerd in EVM en biedt composibiliteit in Solana en Cosmos appeared first on Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*