Crypto-Prijzen.nl

INFLUXO lanceert een limited edition NFT collectie met Ronaldinho

INFLUXO lanceert een limited edition NFT collectie met Ronaldinho

De creatieve niet-fungible token studio INFLUXO heeft de lancering aangekondigd van een NFT collectie met de Braziliaanse voetballegende Ronaldinho. De limited edition collectie zal te zien zijn op INFLUXO’s geïntegreerde eigen marktplaats. INFLUXO werkt met productie-ontwerpers van wereldklasse om verzamelobjecten en individueel vervaardigde kunstwerken te maken die tijdens een live veiling op de marktplaats van het platform kunnen worden verkocht. De eerste collectie, getiteld INFLUXO x Ronaldinho, toont exclusieve items met de ex-voetballer. Er komen nog meer collecties aan.

INFLUXO CEO Daniel Liu merkte op:

“INFLUXO breekt de standaard wat betreft NFT platforms door het proces van creatie tot veiling gemakkelijker dan ooit tevoren te maken met ongekende mogelijkheden om virtuele verzamelobjecten te bezitten die leiden tot ervaringen in de echte wereld. Ons vertrouwde platform, onze naadloze gebruikerservaring en ons vertrouwde team van investeerders en ontwikkelaars hebben ons in staat gesteld Ronaldinho te bemachtigen voor de eerste collectie van het platform en we zijn verheugd om te laten zien wat de toekomst van digitale verzamelobjecten in petto heeft.”

Een pionier in digitale verzamelobjecten

INFLUXO is een pionier van de toekomst van digitale verzamelobjecten met solide steun van investeringsgroep INBlockchain, die de blockchain markt in Azië domineert. Het platform maakt gebruik van geavanceerde technologieën van BigONE, een wereldwijd handelsplatform voor digitale activa. De gepatenteerde marktplaats beschikt over een eigen NFT portemonnee, betrouwbare betalingsrails en veilig bieden, evenals transacties op RumSystem en de Ethereum (ETH/USD) blockchain.

Ronaldinho, wiens echte naam Ronaldo de Assis Moreira is, deelde zijn motivatie voor het project:

“Toen ik opgroeide was het verzamelen van speelkaarten van je favoriete spelers het ultieme ereteken. NFT’s openen een hele nieuwe wereld waar digitale middelen samenkomen met de echte wereld en eSports om fandom tot leven te brengen.”

Voetballiefhebbers hebben lang gewacht op zijn volgende project. Hij heeft opnieuw geschiedenis geschreven; dit keer als de eerste supersteratleet met een NFT collectie op INFLUXO. Fans kunnen lid worden van de NFT club en exclusieve collecties en kunstwerken verkrijgen, zoals NFT’s van digitaal verbeterde olieverfschilderijen. De biedprijs van zeven unieke meesterwerken uit de collectie begint bij 20.000 USDT (USDT/USD). De winnaar krijgt een retourticket, een hotelovernachting, een galadiner en een persoonlijke ontmoeting met Ronaldinho samen met de NFT. Om een bod uit te brengen, dienen deelnemers aan te tonen dat ze voldoende middelen hebben. De minimale verhoging is vastgesteld op 10.000 USDT.

The post INFLUXO lanceert een limited edition NFT collectie met Ronaldinho appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*