Crypto-Prijzen.nl

INFINOX introduceert volledige cryptohandel

INFINOX introduceert volledige cryptohandel

INFINOX, de wereldwijde leverancier van handelsoplossingen, heeft officieel een end-to-end cryptocurrency handelsoplossing op zijn platform gelanceerd. De oplossing zal beschikbaar zijn in Zuidoost-Azië, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika en stelt gebruikers in staat om wrijvingsloos crypto CFD’s te verhandelen, zo leerde Invezz uit een persbericht op PR News Wire.

Verschillende strategieën voor bull- en bear-runs

Handelaren kunnen verschillende strategieën gebruiken voor bull- en bear-runs op het INFINOX platform. De nieuw gelanceerde service brengt geen aanbetalings- of opnamekosten in rekening.

De INFINOX crypto handelsoplossing is beschikbaar voor retail en professionele handelaren, allemaal onder één dak. Met de oplossing kunnen handelaren:

  • Profiteer van 24/7 cryptohandel
  • Direct crypto kopen en verkopen
  • Risico afdekken via long- en shortposities
  • Betaal geen kosten voor stortingen of opnames
  • Geniet van de liquiditeitsvoordelen van snel in- en uitstappen
  • Handel in crypto via een gereguleerd platform
  • Toegang tot enkele van de meest populaire munten

Bovendien kunnen ze bewezen cryptostrategieën kopiëren via IX Social, een geautomatiseerde app voor het verhandelen van kopieën. Het platform heeft in totaal 18 nieuwe cryptocurrencies uitgerold, waaronder populaire crypto’s zoals Bitcoin (BTC/USD) en Ethereum (ETH/USD), meme-munten zoals Dogecoin (DOGE/USD), altcoins zoals Cardano (ADA/USD), en meer.

Sam Chaney, hoofd verkoop bij INFINOX zei:

De cryptogolf is onmiskenbaar hier. Maar vanuit een brancheperspectief moet er veel worden gedaan om ervoor te zorgen dat crypto handelsproducten wereldwijd toegankelijk zijn en zonder exorbitante kosten. Dit is waar we ons voor inzetten. Door onze expertise van meer dan 10 jaar als FX & CFD makelaar en onze toewijding aan hoogwaardige klantenservice, zorgt onze nieuwste crypto oplossing ervoor dat handelaren toegang kunnen krijgen tot deze snelgroeiende markt en cryptoparen naar keuze kunnen verhandelen.

Het bericht INFINOX introduceert volledige cryptohandel verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*