Crypto-Prijzen.nl

Indiase cryptobeurzen sporen klanten aan om crypto te kopen en te geven tijdens de feestdagen

Indiase cryptobeurzen sporen klanten aan om crypto te kopen en te geven tijdens de feestdagen

Crypto trading returns to India as the Supreme Court lifts the ban

Dit is een belangrijke tijd van het jaar voor India, aangezien het land net de feestdagen ingaat. Nu de festiviteiten beginnen, zijn de lokale cryptobeurzen echter doorgegaan en zijn ze een nogal agressieve marketingcampagne gestart die tot doel heeft het weggeven van crypto te vergroten.

Natuurlijk is het echte doel hier om meer mensen kennis te laten maken met de digitale valuta industrie, wat uiteindelijk de beurzen zelf zou helpen nieuwe handelaren te lokken.

Het hindoeïstische vakantieseizoen begon een paar dagen geleden, op 10 september. Rond dezelfde tijd begonnen cryptobeurzen gebruikers aan te moedigen hun dierbaren dit jaar crypto te schenken, in plaats van te vertrouwen op hun traditionele cadeaukeuze – goud.

Beurzen maken cryptovouchers mogelijk om met Bitcoin te winkelen

Sathvik Vishwanath, een van de oprichters van een populaire beurs, Unocoin, zei dat Bitcoin en cadeaubonnen een zeer interessante optie kunnen zijn voor gebruikers om te overwegen, als ze op de juiste manier worden benaderd. Dit zou kunnen helpen het bewustzijn van digitale valuta’s te vergroten en veel nieuwe investeerders naar de industrie te brengen.

Om dit mogelijk te maken, werkte de beurs samen met tal van e-commerce websites, die nu de aankoop van prepaid cadeaubonnen mogelijk maken om online te winkelen met Bitcoin.

De grootste rivaal van Unocoin, de beurs genaamd WazirX, moedigt ook aan om crypto te geven als cadeau tijdens de feestdagen. In feite zei het dat crypto gifting eigenlijk een onderdeel is van zijn product roadmap. De roadmap is gepland om gedurende de maand een aantal producten te lanceren, waarvan dit slechts één voorbeeld is.

De beurs zelf heeft het afgelopen jaar een aanzienlijke groei doorgemaakt, het team groeide van 50 naar meer dan 200. Nu lijkt het plannen te ontwikkelen voor verdere uitbreiding en het is van plan de vakanties te gebruiken om deze te bereiken.

De regelgevende situatie met betrekking tot cryptocurrencies in India is helaas nog lang niet opgelost. De lokale wetgevers blijven het uitstellen van een functioneel regelgevend kader. Maar het raamwerk lijkt in de maak, dus er kan nog steeds iets te zijner tijd komen en enige duidelijkheid brengen.

The post Indiase cryptobeurzen sporen klanten aan om crypto te kopen en te geven tijdens de feestdagen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*