Crypto-Prijzen.nl

InCore lanceert een tokenisatietool op Tezos, is XTZ een waardevolle investering?

InCore lanceert een tokenisatietool op Tezos, is XTZ een waardevolle investering?

Tezos XTZ/USD is een blockchain netwerk op basis van slimme contracten, een die tot doel heeft een infrastructuur te bieden die geavanceerder is en in de loop van de tijd kan evolueren en verbeteren zonder zichzelf in gevaar te brengen door een hard fork.

Een nieuwe tokenisatietool als katalysator voor groei

Op 24 augustus kondigden de digitale activafirma Crypto Finance AG en de Zwitserse Business-to-Business (B2B) transactiebank InCore de lancering aan van een nieuwe tokenisatietool, op Tezos gebaseerd.

Deze bedrijven hebben een nieuwe Tezos tokenstandaard ontwikkeld voor activatokenisatie, gebouwd op de Tezos F2A standaard, een multi-assetinterface voor Tezos waarmee ontwikkelaars tokentypen kunnen uitvinden.

Door het gebruik van de Tezos FA2 ontwikkelde Inacta de DAR-1– tokenstandaard. Deze standaard is bedoeld om nieuwe functies met slimme contracten te ontsluiten met de bedoeling financiële markten te ondersteunen, zoals reguleringsmechanismen tegen het witwassen van geld (AML) en goed bestuur.

InCore Bank kondigde zelfs een aanstaande lancering aan van opslag-, staking- en handelsservices van institutionele kwaliteit voor Tezos (XTZ).

Moet u investeren in Tezos (XTZ)?

Op 24 augustus was Tezos (XTZ) $ 4,30 waard.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor waarde dit eigenlijk is, moeten we zowel naar de hoogste waarde ooit kijken als naar de prestaties in juli.

Als het gaat om zijn hoogste waarde ooit, was het $ 8,27 en vond plaats op 7 mei. Dit maakte het destijds 92% hoger in waarde.

Wat de prestaties in juli betreft, was het laagste punt op 20 juli, met een waarde van $ 2,10. Het hoogste punt was op 31 juli, met een waarde van $ 3,09. Dit getal vertelt ons dat de waarde in die periode met 47% is gestegen.

Maar zelfs op het hoogste punt op 31 juli, op 24 augustus, is het nog steeds 40% hoger in waarde.

In de afgelopen 24 uur zag Tezos (XTZ) zijn handelsvolume met 280% toenemen en zijn marktkapitalisatie met 5% stijgen. Dit duidt op een gestage groei voor het token en een toename van de blockchain activiteit.

Met de lancering van Crypto Finance AG en InCore en alle toekomstige plannen die verband houden met de Tezos blockchain, heeft het veel groeipotentieel.

Met dit alles in gedachten, en als Tezos (XTZ) deze waardestijging bijhoudt, zouden we eind september $ 5,80 kunnen bereiken. Dit maakt Tezos een waardevolle investering.

The post InCore lanceert een tokenisatietool op Tezos, is XTZ een waardevolle investering? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*