Crypto-Prijzen.nl

IMX prijsbeweging: hoe kan het GameStop partnerschap de waarde beïnvloeden?

IMX prijsbeweging: hoe kan het GameStop partnerschap de waarde beïnvloeden?

Immutable X IMX/USD is een Layer 2 schaalbaarheidsprotocol voor NFT’s op de Ethereum blockchain.

Wat dit in wezen betekent, is dat transacties veel sneller kunnen plaatsvinden in vergelijking met Ethereum en dat er minder rekenkracht nodig is, wat resulteert in een algehele afname van de milieu impact.

Om dit niveau van schaalbaarheid te bereiken, gebruikt Immutable X wat bekend staat als StarkWare’s StarkEx zero-knowledge proof-technologie op Ethereum.

Het GameStop partnerschap voor een NFT marktplaats als katalysator voor groei

Op 15 december hebben we besproken hoe ECOMI integreerde met Immutable X als middel om miljoenen premium NFT’s naar Ethereum te verplaatsen.

Op 3 februari 2022 maakte Immutable X een officiële aankondiging op Twitter dat ze een samenwerking hadden aangegaan met GameStop.

Het doel van deze samenwerking is om een NFT marktplaats te lanceren, en als onderdeel daarvan is een fonds van $ 100 miljoen gecreëerd om subsidies te verstrekken aan game-ontwikkelaars en studio’s die belang hebben bij het bouwen op Immutable X en de NFT marktplaats.

Deze lancering op de NFT marktplaats heeft het potentieel om zowel de interesse als de waarde van het IMX token te vergroten.

Moet u Immutable X (IMX) kopen?

Op 4 februari 2022 had Immutable X (IMX) een waarde van $ 3,19.

De hoogste waarde aller tijden van Immutable X (IMX) was op 26 november 2021, toen het token een waarde van $ 9,52 bereikte. Hier kunnen we zien dat het token op zijn ATH $ 6,33 hoger in waarde was of met 198%.

Wanneer we de waarde van Immutable X (IMX) in de afgelopen maand overlopen, was het hoogste punt van waarde van het token op 2 januari 2022, toen het $ 5,03 in waarde bereikte.

Het laagste punt was echter op 24 januari, toen de token in waarde daalde tot $ 2,06.

Dit geeft ons een indicatie dat de token in de periode van 2 januari tot 24 januari in waarde is gedaald met $ 2,97 of met 59%.

Van 24 januari tot 4 februari zag het token zijn waarde echter met $ 1,13 of met 54% stijgen.

Met dit in gedachten kan IMX eind maart 2022 $ 4 bereiken, waardoor het een solide token is om te kopen.

La notizia IMX prijsbeweging: hoe kan het GameStop partnerschap de waarde beïnvloeden? era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*