Crypto-Prijzen.nl

Impossible Finance maakt van OpenSwap het paradepaardje van het project

Impossible Finance maakt van OpenSwap het paradepaardje van het project

Impossible Finance heeft bevestigd dat OpenSwap het vlaggenschipproject zal zijn op het onlangs geïntroduceerde launchpad, zo vernam Invezz uit een persbericht. OpenSwap is een geïntegreerde DeFi incubatorhub die is ontworpen als een gedecentraliseerde liquiditeitsbooster met meerdere ketens, die een slimme lancering zal hebben op het aanstaande lanceerplatform van Impossible Finance.

Calvin Chu, lid van de raad van Impossible Finance en kernbouwer, was opgetogen om het gerucht te bevestigen:

“OpenSwap is een uitkomst voor DeFi-handelaren, waardoor ze toegang hebben tot de beste prijzen en meerdere functionaliteiten voor liquiditeitsaggregatie die toonaangevend zijn in de branche. We zijn verheugd om het ultra getalenteerde OpenSwap team te ondersteunen en te laten zien wat ze te bieden hebben via ons multi-chain launchpad.”

Het door IDO ingezette kapitaal bereikte $1 miljoen binnen 5 minuten na opening

De launchpad release valt samen met de IDIA tokenlancering. IDIA is de speciale token van Impossible, die gebruikers kunnen inzetten en toewijzingen kunnen verdienen binnen de lanceringen van de token. Het door IDO ingezette kapitaal bereikte kort na de opening $ 1 miljoen en klom uiteindelijk op naar het record van $ 5,3 miljoen. Bijna 2.500 gebruikers passeerden KYC en de release werd 22 keer overtekend.

De ondersteuning die wordt geboden door het nieuwe lanceerplatform van Impossible Finance, dat is geïnspireerd op het DAICO ontwerp van Vitalik Buterin, omvat hackathons, incubators, een investeerdersnetwerk en andere bouwnetwerken. Er is een eerlijke toewijzing via stakingswachtrijen, on-chain whitelisting en KYC protocollen.

OpenSwap haalt $1 miljoen op in strategische financieringsronde

Onlangs heeft OpenSwap $ 1 miljoen opgehaald uit een strategische financieringsronde, waaraan Coin98 Ventures, BR Capital, NGC Ventures, Prime Block en andere hoogwaardige VC fondsen hebben deelgenomen. OpenSwap is bedoeld om klanten in staat te stellen te wennen aan nul slippen en weloverwogen beslissingen te nemen over swaps. Impossible geeft toegang tot een solide ecosysteem dat de focus op producten in de eerste plaats legt. Het introduceert en ondersteunt blockchain projecten van het hoogste niveau voor gerichte groepen gebruikers.

De motivatie achter de projecten

Calvin Chu, voorheen van Binance Research, staat bekend om zijn rollen in projecten zoals Polygon (MATIC/USD), Harmony (ONE/USD) en Axie Infinity (AXS/USD). Hij was betrokken bij het selectie-, incubatie- en pre/post-lanceringsproces voor Binance Launchpad. Hij wil de beste projecten identificeren naast de Impossible Finance gemeenschap door in de open lucht te bouwen en zijn kennis en ervaring te delen.

The post Impossible Finance maakt van OpenSwap het paradepaardje van het project appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*