Crypto-Prijzen.nl

Impossible Finance kondigt de lancering van DeFi Offering Launchpad aan

Impossible Finance kondigt de lancering van DeFi Offering Launchpad aan

Swapplatform, launchpad en DeFi-incubator Impossible Finance lanceert vandaag een cruciaal onderdeel van zijn visie, de Initial DeFi Offering Launchpad, zo vernam Invezz uit een persbericht. Het project wordt uitgevoerd onder toezicht van expert Calvin Chu, die het startpad van de nummer 1 wereldwijde cryptobeurs Binance ondersteunde door middel van selectie, incubatie, pre-launch advies en post-launch ondersteuning. Hij leidde ook Binance Staking over 30 blockchains.

Gerichte slimme lancering

Het op KYC gebaseerde mechanisme voor eerlijke toewijzing is een onderscheidend element van Launchpad van Impossible Finance. Deze gerichte slimme lancering is ook gebaseerd op het uitzetten van wachtrijen en on-chain whitelisting. Door alleen de grootste bijdragers te accepteren, maximaliseert het mechanisme de betrokkenheid van de gemeenschap bij nieuwe projecten.

Topprojecten van de meest populaire blockchains

Onder de blockchain projecten die Impossible Finance zal bevatten, zijn Solana (SOL/USD), Ethereum (ETH/USD), Moonbeam, Polygon (MATIC/USD) en meer. Het swapplatform is ook van plan om een systeem van automatische vesting voor de projecten uit te brengen, dat teams zal belonen voor het nakomen van hun belofte volgens een geautomatiseerd, goed gedefinieerd proces. IDIA tokenhouders en de gemeenschap van het platform zullen het Impossible Launchpad platform besturen en ervoor zorgen dat het beheerd blijft en zijn algemene ontwikkelingspad bepaalt.

Lancering vindt plaats met IDIA tokenrelease

Het Impossible Launchpad wordt uitgebracht samen met een speciale token, die dient voor het staken en verdienen van toewijzingen bij toekomstige token lanceringen.

Calvin Chu merkte bij de gelegenheid op:

“Impossible is verheugd om zijn IDIA-token op zijn eigen Impossible Launchpad te lanceren en de standaard van ‘schalen, niet verkopen’ in te luiden. Launchpads moeten gaan over het helpen groeien van projecten om productacceptatie te krijgen, niet alleen over de verkoop van tokens. De kracht van de community is wat DeFi zo krachtig maakt, en we zijn verheugd om deze reis te beginnen met de lancering van ons eigen IDIA token en launchpad voor onze community.”

Volgens Impossible Finance is het bieden van een dealflow van institutionele kwaliteit aan reguliere gebruikers de meest optimale manier om DeFi toegankelijker te maken voor een breder publiek. Het team van het platform zal de community inschakelen om een vlotte lancering te garanderen. Van zijn kant zal het team expertise en assistentie bieden om nuttige producten op de markt te helpen aanbieden.

The post Impossible Finance kondigt de lancering van DeFi Offering Launchpad aan appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*