Crypto-Prijzen.nl

Immutable X werkt samen met Sulake om NFT ervaringen te perfectioneren

Immutable X werkt samen met Sulake om NFT ervaringen te perfectioneren

Sulake, het sociale entertainmentbedrijf, heeft de toonaangevende ETH L2 oplossing Immutable X geselecteerd om de volledige NFT ervaring te verbeteren voor zijn half miljoen maandelijks actieve Habbo gebruikers over de hele wereld, zo vernam Invezz uit een persbericht.

Habbo’s Web3 visie realiseren

Met Immutable X kan Habbo zijn Web3 visie implementeren met gasvrije NFT handel en mining. Het zal haar gemeenschapsleden over de hele wereld ook in staat stellen om op grote schaal een diepere sociale verbinding tot stand te brengen.

Habbo, dat Sulake in 2000 oprichtte, heeft duurzaam succes gevonden dankzij de uitgebreide bibliotheek met inhoud (meubels en items), het complexe bouwsysteem, de zeer betrokken gemeenschap van spelers over de hele wereld en het moderatiesysteem van wereldklasse.

Technologie en entertainment combineren

Habbo zal entertainment combineren met de geavanceerde blockchaintechnologie oplossingen van Immutable X om volledig Web3 compatibel te worden. Het NFT platform liet in september 2021 meer dan 10.000 willekeurig gegenereerde avatar NFT’s vallen. Ze waren binnen 26 uur uitverkocht.

Ongeëvenaarde beveiliging en enorme schaalbaarheid

Voortbouwend op dit succes transformeert Habbo zijn vroege integratie met Immutable X in een formeel partnerschap terwijl ze werken aan hun NFT roadmap. De integratie geeft Habbo’s miljoenen gebruikers toegang tot enorme schaalbaarheid van 9.000 TPS en ongeëvenaarde beveiliging.

Muumiopappa, Habbo NFTs Game Lead Designer, merkte op:

Immutable X is een geweldige oplossing voor onze communityleden, omdat het niet alleen gebruiksvriendelijk en goed uitgerust is met de TokenTrove integratie, maar als Layer 2 oplossing stelt Immutable onze gebruikers in staat om NFT’s te verhandelen zonder exorbitante transactiekosten te betalen.

Robbie Ferguson, mede-oprichter van Immutable, voegde toe:

Habbo is sinds de oprichting echt de kern geweest van individuen die zichzelf actualiseren in digitale werelden. Er is geen bedrijf dat een betere erfenis claimt op de metaverse. De enorme schaal van Habbo betekent dat een volledig schaalbare en CO2 neutrale oplossing cruciaal was voor deze samenwerking. Habbo maakt digitaal eigenaarschap mogelijk sinds 2000. We zijn verheugd om hen te helpen hun twee decennia durende toewijding aan de empowerment van spelers voort te zetten terwijl ze overstappen naar hun Web3 plan, met het zeer veilige, koolstofneutrale schaalplatform van Immutable.

Immutable X zorgt voor volledige CO2 neutraliteit van elke Habbo NFT door zijn inzet om elke CO2 voetafdruk te compenseren met Trace en Cool Effect, zijn gecertificeerde klimaatbewuste partners.

La notizia Immutable X werkt samen met Sulake om NFT ervaringen te perfectioneren era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*