Crypto-Prijzen.nl

Immutable X werkt met ESL Gaming om gasvrije, koolstofneutrale NFT handel mogelijk te maken

Immutable X werkt met ESL Gaming om gasvrije, koolstofneutrale NFT handel mogelijk te maken

Toonaangevende Layer 2 NFT schaaloplossing Immutable X en ESL Gaming, ’s werelds toonaangevende esports bedrijf, zijn een partnerschap aangegaan om gasvrije, koolstofneutrale handel in ESL Pro Tour NFT’s mogelijk te maken, zo vernam Invezz uit een persbericht.

Wereldwijde toegang tot NFT’s op Pro Tour

ESL is van plan de ervaring van zijn publiek te verbeteren door NFT’s te ontwikkelen via Immutable X. De gerenommeerde gamingprovider zal een stabiel NFT platform lanceren waarmee esports fans over de hele wereld NFT activa kunnen kopen, verkopen en verhandelen op ESL Pro Tour.

De samenwerking met Immutable X zal ESL uitrusten met de infrastructuur die nodig is om op te schalen. Esports fans hebben toegang tot gasvrije en CO2 neutrale NFT handel en munten.

Beveiliging is gegarandeerd omdat het hyperveilige protocol van Immutable X rechtstreeks de Layer 1 beveiliging van Ethereum (ETH/USD) erft.

Bernhard Mogk, SVP van Global Business Development bij ESL Gaming, becommentarieerde het partnerschap:

Het Immutable team heeft gaming in hun DNA en we delen dezelfde visie voor de toekomst van NFT’s. In combinatie met een diepe passie voor de gemeenschap is dit de enige manier om betekenisvolle innovatie in de ruimte te smeden. We zouden niet blijer kunnen zijn om op Immutable X het best mogelijke community gedreven en fan centrische verzamelplatform te lanceren om enkele van de meest memorabele momenten in de EPT geschiedenis te kopen, verzamelen en bezitten.

ESL Pro Tour CS:GO heeft meer dan $ 5 miljoen aan prijzen opgehaald voor gamers als de overkoepelende structuur van de wereldwijde en lokale CS:GO competities van ESL Gaming.

David Hiltscher, VP van Fan Value Management & Analytics bij ESL Gaming, voegde toe:

We zijn enthousiast over de mogelijkheid om ons EPT NFT aanbod te bouwen bovenop het Immutable X platform. De oplossing van Immutable voor koolstofneutrale en gasvrije handel in NFT’s past perfect bij onze behoeften en we kunnen niet wachten om fans te laten zien wat we aan het bouwen zijn!

Ontwikkeld met de nieuwste zk-rollup technologie

Immutable X maakt gebruik van de geavanceerde zk-rollup technologie van StarkWare. Het biedt zijn gebruikers en ontwikkelaars geen gaskosten, enorme schaalbaarheid en onmiddellijke handelsbevestiging sinds de oprichting in april van dit jaar. Immutable X heeft zich ertoe verbonden ervoor te zorgen dat elke NFT op zijn Layer 2 volledig CO2 neutraal is.

Robbie Ferguson, medeoprichter van Immutable X, zei:

ESL’s visie op NFT’s van ESL Pro Tour momenten heeft de ervaring van de fans voorop staan. Bij Immutable X maken we het voor toonaangevende gamingpartners zoals ESL gemakkelijk om NFT’s in hun ervaringen te integreren zonder in te boeten aan veiligheid of snelheid. We zijn verheugd om samen te werken met een leider als ESL en kijken uit naar een geweldige samenwerking in de komende jaren.

The post Immutable X werkt met ESL Gaming om gasvrije, koolstofneutrale NFT handel mogelijk te maken appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*