Crypto-Prijzen.nl

Immutable X verkoopt $12,5 miljoen aan tokens in een uur

Immutable X verkoopt $12,5 miljoen aan tokens in een uur

Na een recordaantal registranten voor Immutable X – meer dan 720.000 unieke accounts – verkocht het platform zijn IMX tokens op CoinList. Ze werden gewaardeerd op meer dan $ 12,5 miljoen en waren in minder dan een uur uitverkocht, vernam Invezz uit een persbericht. Protocollen zoals Flow, Solana (SOL/USD) en Efinity draaiden op hetzelfde platform.

Slechts 3,6% van de registranten kon IMX kopen

Hoewel het platform aankopen beperkte tot $ 100 – $ 500 per persoon, konden slechts 25.000 registranten (3,6%) tokens kopen vanwege de vraag. Nadat Immutable zijn financieringsreeks B van $ 60 miljoen had aangekondigd, was de verkoop officieel voorbij.

Ethereum’s “Stripe voor NFT’s”

IMX heeft de ambitie om Ethereum’s (ETH/USD) “Stripe for NFTs” te zijn. Immutable X is het op één na grootste crypto zero-knowledge rollup-protocol om NFT’s zonder gas te minten en te verhandelen. Immutable heeft integraties aangekondigd met OpenSea, TokenTrove en andere marktplaatsen. Het drijft NFT platforms aan van het kaliber SuperFarm, Illuvium, GreenPark Sports en MyCryptoHeroes+.

Hyperveilig schaalprotocol

Het ultraveilige protocol is ontwikkeld in samenwerking met StarkWare. Het IMX token is gericht op versnelling van de protocolgroei. Gebruikers die handelen op een game, marktplaats of app op basis van Immutable X, kunnen IMX verdienen. Het token helpt een schaalbaar NFT ecosysteem te laten groeien via handel, app-ontwikkeling en het verstrekken van liquiditeit naast andere pro-netwerkactiviteiten.

Robbie Ferguson, mede-oprichter van Immutable X, is verheugd over de ontwikkeling:

“We zijn meer dan blij met deze reactie. Het is krankzinnig. We zijn verheugd om NFT bedrijven mainstream te maken met honderden miljoenen NFT transacties per dag, zonder concessies te doen aan veiligheid, liquiditeit of, belangrijker nog, leven op de blockchain-versie van het open internet: Ethereum.”

Supporters hebben toegang tot tokens via subsidies

Supporters die er niet in zijn geslaagd IMX tokens te verwerven tijdens de token uitverkoop, kunnen dit in de toekomst doen via ontwikkelaarsbeurzen en andere gemeenschapsinitiatieven. Op dit moment kunnen NFT ontwikkelaars maar liefst 30.000 IMX verdienen als ze hun projecten eind september op het platform lanceren.

Onveranderlijk gemaakt eerste Layer 2 schaaloplossing voor NFT’s op ETH

Immutable heeft een reeks verbazingwekkende mogelijkheden mogelijk gemaakt, zoals nul gaskosten, hoge schaalbaarheid (minimaal 9.000 transacties per seconde) en onmiddellijke handelsbevestiging. Dit alles is gedaan zonder de bewaring van de gebruiker in gevaar te brengen. Het protocol brengt transparantie in de wereld van NFT’s, waardoor kopers en verkopers echte digitale eigendomsrechten krijgen.

The post Immutable X verkoopt $12,5 miljoen aan tokens in een uur appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*