Crypto-Prijzen.nl

Immutable bereikt een totale financiering van $77,5 miljoen

Immutable bereikt een totale financiering van $77,5 miljoen

Immutable haalde $ 60 miljoen op in een Series B financieringsronde en bereikte een totaal van $ 77,5 miljoen. Het zeer betrouwbare Layer 2 schaalbaarheidsprotocol voor NFT’s op Ethereum (ETH/USD) heeft de onderliggende technische infrastructuur gecreëerd om NFT handel voor elk bedrijf mogelijk te maken, niet anders dan hoe grote betalingsplatforms online handel mogelijk maken.

Fondsen die moeten worden geïnvesteerd in uitbreiding en partnerschappen

De financiering van de Series B ronde, die mede werd geleid door BITKRAFT Ventures en King River Capital met de betrokkenheid van Galaxy Interactive, Alameda Research, Apex Capital en andere opmerkelijke investeerders, zal worden gebruikt om belangrijke partnerschappen met gamingbedrijven te versterken en uit te breiden het wereldwijde engineering- en verkoopteam.

NFT marktomzet bereikte dit jaar $2,5 miljard

De NFT markt bereikte in 2021 een omzet van $ 2,5 miljard, een stijging van $ 13,7 miljoen in de eerste twee kwartalen van 2020. Immutable stelt bedrijven in staat om te handelen en CO2 neutrale NFT’s te creëren op Ethereum, ’s werelds populairste blockchain. Het biedt directe transactietijden, een indrukwekkende 9.000 transacties per seconde en nulgaskosten voor het handelen of het creëren van NFT’s.

Enorme schaalcapaciteit

Het Immutable protocol is in staat tot enorme schaalbaarheid zonder risico’s voor de beveiliging, omdat het is gebouwd met StarkWare’s ZK rollup. Minder veilige oplossingen die afhankelijk waren van een verbinding met Ethereum via gecentraliseerde “bruggen” leden vorige maand een verlies van $ 600 miljoen door hacking. In plaats van bruggen vertrouwt Immutable op zero-knowledge proofs.

Robbie Ferguson, medeoprichter van Immutable, deelde de doelstellingen van zijn bedrijf:

“NFT handel is op dit moment een verschrikkelijke mainstream gebruikerservaring. Het is duur, illiquide en de enige bestaande schaaloplossingen compromitteren op het allerbelangrijkste: de beveiliging en gebruikersbasis van Ethereum. We willen dat bedrijven hun game-, marktplaats- of NFT-applicatie binnen enkele uren kunnen maken via API’s, met een reguliere gebruikerservaring. Geen blockchain-programmering vereist.”

Jens Hilgers, Founding Partner bij BITKRAFT Ventures, merkte op:

“We zijn enthousiast over de vooruitzichten van deze schaalbaarheidsinfrastructuur van de volgende generatie die de toegankelijkheid voor een nieuwe golf van blockchain-game ontwikkelaars vergroot. De toekomst van activahandel is digitale en in-game items en in-game digitale activa zullen in grote lijnen naar de blockchain gaan. Om deze verschuiving te ondersteunen en te versnellen, heeft de industrie behoefte aan een schaalbare, snelle, efficiënte en vertrouwde blockchain-laag. Met Immutable hebben we het beste team en product op de markt gevonden om deze brancheverschuiving te realiseren.”

Zeb Rice, Founding Partner bij King River Capital, zei:

“We zijn verheugd om met Immutable samen te werken aan deze kapitaalverhoging, die het bedrijf de financiële steun zal geven om zijn positie als marktleider in gaming en andere verticale markten, waar het bedrijf al een sterke reputatie en gevestigde gebruikersbasis heeft, verder te versterken.”

The post Immutable bereikt een totale financiering van $77,5 miljoen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*