Crypto-Prijzen.nl

Ik koop Uniswap (UNI) in juli, en dit is waarom!

Ik koop Uniswap (UNI) in juli, en dit is waarom!

Uniswap UNI/USD heeft de laatste tijd grote stappen gezet in de richting van de adoptie van Layer 2 technologie en heeft zelfs zwaar geïnvesteerd in het DeFi Education Fund (DEF).

Uniswap ontwikkelingen als katalysatoren voor groei

Op 12 juli heeft het DeFi Education Fund (DEF), de nieuwe beleidsorganisatie die wordt ondersteund door Uniswap, de helft van de activa die haar door de Uniswap Governance zijn toegewezen, omgezet in USDC.

Met andere woorden, 500.000 UNI of ongeveer $ 10 miljoen werden omgezet in USDC.

Dit duidt op nog een andere use-case voor de UNI tokens en een toename van het totale circulerende aanbod.

Op 13 juli lanceerde Uniswap V3 Optimistic Ethereum layer two scaling in alpha.

Gedurende hun alpha periode ondersteunt het platform aanvankelijk een doorvoer van 0,6 transacties per seconde. Dit zal de vraag naar UNI tokens nog verder stimuleren en heeft het potentieel om de prijs hoger te krijgen.

Moet u Uniswap (UNI) kopen?

Op 14 juli had UNI een waarde van $ 17.

Het handelsvolume steeg binnen 24 uur met 35%, wat leidt tot een toename van het gebruik van zowel de blockchain als de UNI tokens.

Om een idee te krijgen van waar de waarde naartoe gaat, moeten we kijken naar de groei gedurende de maand.

UNI handelde op 1 juni op $ 27, maar daalde in waarde in juni en begon in juli rond $ 19. De verkoop ging door tot de eerste helft van juli, maar voor $ 17 zouden beleggers moeten overwegen om te kopen te midden van de zwakte.

Met de ontwikkelingen rond de blockchain en de implementatie ervan in verschillende projecten zoals Optimism, is het groeipotentieel zeker aanwezig. Volgens gegevens van IntoTheBlock kunnen we zien dat transacties van ten minste $ 100.000 de afgelopen week in totaal $ 907,52 miljoen bedroegen.

We kunnen ook zien dat de totale instroom van valuta de afgelopen 7 dagen $ 72,19 miljoen bedroeg.

Terwijl de totale uitstroom van valuta de afgelopen 7 dagen 74,19 miljoen bedraagt, wat aangeeft dat er meer uitstromen zijn.

We kunnen echter ook duidelijk zien dat er de afgelopen 30 dagen veel minder in- en uitstroom is.

Dit heeft het potentieel om tegen het einde van juli te veranderen, en we verwachten dat de prijs tegen het einde van de maand terug zal stijgen tot $ 20.

The post Ik koop Uniswap (UNI) in juli, en dit is waarom! appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*