Crypto-Prijzen.nl

Ik koop Tron (TRX) in september 2021, en dit is waarom!

Ik koop Tron (TRX) in september 2021, en dit is waarom!

Tron TRX/USD is een op blockchain gebaseerd gedecentraliseerd platform en een open-source blockchain-computerplatform dat slimme contractfunctionaliteit biedt.

Tron’s notering op Euronext Exchanges als katalysator voor groei

TRON heeft aangekondigd dat VanEck Vectors TRON ETN (VTRX) zal worden genoteerd op de Euronext Exchanges in Parijs en Amsterdam.

De notering van TRX ETN markeerde de toetreding van TRON tot de wereldwijde reguliere financiële markt en markeerde een nieuwe mijlpaal met betrekking tot de naleving ervan.

ETN staat voor Exchange Traded Notes. Dit is een ongedekt schuldbewijs dat een onderliggende index van effecten volgt. Ze delen overeenkomsten met obligaties, maar betalen geen periodieke rentebetalingen.

Dit betekent dat beleggers ETN’s op grote beurzen kunnen kopen en verkopen, als aandelen kunnen gebruiken en van het verschil kunnen profiteren.

Tron’s ETN zal het token voor veel meer mensen beschikbaar maken voor handel, wat het potentieel heeft om zijn waarde te verhogen. Dit opent de toekomstige markt van cryptocurrencies voor Europese investeerders.

Moet u Tron (TRX) kopen?

Op 28 september had Tron (TRX) een waarde van $ 0,085.

Om een indicatie te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is voor het token, zullen we het vergelijken met de hoogste waarde aller tijden en de prestaties in augustus.

Met betrekking tot de hoogste waarde aller tijden van Tron, dat vond plaats op 5 januari 2019, toen het token een waarde had van $ 0,231.

Als we de waarde van 28 september vergelijken met het hoogste punt ooit, is er een verschil van $ 0,146 of 171%.

Als het gaat om zijn prestaties in augustus, had het TRX token zijn laagste waarde op 2 augustus, toen het slechts $ 0,062 waard was.

Aan de andere kant van dit spectrum was het hoogste punt op 16 augustus, waar de token zijn waarde verhoogde tot $ 0,095.

Hier kunnen we duidelijk zien dat het token zijn waarde met $ 0,033 verhoogde gedurende die specifieke periode van de maand, een stijging van 53%.

Met dat in gedachten kunnen we realistisch verwachten dat het token eind oktober in waarde zal stijgen tot $ 0,130, wat het een waardevolle aankoop maakt.

The post Ik koop Tron (TRX) in september 2021, en dit is waarom! appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*