Crypto-Prijzen.nl

Ik koop Shiba Inu (SHIB) in september 2021, en dit is waarom!

Ik koop Shiba Inu (SHIB) in september 2021, en dit is waarom!

Shiba Inu SHIB/USD is een ERC-20 token waarmee gebruikers miljarden of zelfs biljoenen ervan kunnen vasthouden. Het werd geïnspireerd door andere “memecoins” zoals Dogecoin (DOGE). Het is echter gegroeid en heeft zijn eigen ecosysteem gecreëerd gedurende zijn ontwikkelingsperiode.

Coinbase Pro vermelding als katalysator voor groei

Coinbase, een van de grootste cryptocurrency handelsservices die beschikbaar is, heeft officieel de Shiba Inu (SHIB) token toegevoegd aan zijn platform Coinbase Pro.

Op 8 september maakten ze op Twitter bekend dat de handel op 9 september zou beginnen. Dit gebeurde echter alleen wanneer aan de liquiditeitsvoorwaarden was voldaan.

Shiba Inu is een “memecoin”, en een fascinerend feit is dat de helft van de voorraad naar het cryptocurrency adres van Ethereum medeoprichter Vitalik Buterin is gestuurd. Dit werd beschreven als “verbranden” van de tokens.

Op 12 mei verkocht Buterin de helft van de tokens die hij kreeg en andere tokens die hij kreeg voor een totaal van $ 60 miljoen, die hij vervolgens naar goede doelen over de hele wereld stuurde.

Coinbase is op een missie om alle crypto-token die er zijn op te sommen, en de Shiba Inu (SHIB) token is een van de nieuwste toevoegingen aan deze lijst.

Vorige maand noteerde eToro Shiba Inu als reactie op de grote vraag, dus de verwachting was dat andere beurzen zouden volgen.

Deze toevoeging van het token aan Coinbase Pro zou een katalysator voor groei kunnen zijn, omdat veel meer investeerders nu de mogelijkheid hebben om het token te kopen.

De vraag die iedereen nu bezighoudt, is: moet ik Shiba Inu (SHIB) kopen?

Moet u Shiba Inu (SHIB) kopen?

Op 10 september had Shiba Inu (SHIB) een waarde van $ 0.00000705.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor waarde we kunnen verwachten van het SHIB token, zullen we het vergelijken met de hoogste waarde aller tijden en de prestaties in augustus.

Bespreken van de hoogste waarde ooit van het SHIB token, het was $ 0,00003791 en werd bereikt op 10 mei.

Het laagste punt in termen van waarde dat SHIB in augustus zag, was op 4 augustus, waar het een waarde had van $ 0,000006123.

Het hoogste punt was op 16 augustus, waar het een waarde had van $ 0,00009403. Hier kunnen we zien dat het token in waarde groeide met 53% of met $ 0,00000328.

Volgens gegevens van IntoTheBlock zag SHIB de afgelopen zeven dagen $ 685,57 miljoen aan transacties van meer dan $ 100.000.

Bovendien zag het netwerk een 30-daags gemiddelde van 632.07k adressen, met een 30-dagen hoogtepunt van 646.35k adressen en een 30-dagen dieptepunt van 613.8k adressen.

Met dit alles in gedachten, zou de Coinbase toevoeging de waarde van dit token hoger kunnen maken.

Als zodanig kunnen we verwachten dat het token eind september zal groeien tot $ 0,00000817.

The post Ik koop Shiba Inu (SHIB) in september 2021, en dit is waarom! appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*