Crypto-Prijzen.nl

Ik koop Kyber Network Crystal Legacy (KNC) en dit is waarom!

Ik koop Kyber Network Crystal Legacy (KNC) en dit is waarom!

Kyber Network Crystal Legacy KNC/USD is een on-chain liquiditeitsprotocol dat talloze ontwikkelingen heeft ondergaan.

Met de hype rond de lancering van Kyber 3.0 zagen we de waarde ervan in maart met 40% stijgen. De lancering van Kyber 3.0 beloofde nieuwe governance functies en lagere Ethereum kosten.

KNC De weg vrijmaken voor groei

Op 19 april keurde KyberDAO KIP-6 goed om KNC te migreren en te upgraden om het token een stuk dynamischer te maken door de mogelijkheid om efficiënte upgrades te ondersteunen en meer controle over KyberDAO te geven. Dit markeerde een enorme mijlpaal in de ontwikkeling en trok veel aandacht voor het token.

Op 16 juni werkte Kyber samen met Polygon om de DeFi liquiditeit te verbeteren.

Na de goedkeuring van KIP-6 door KyberDAO, werd aangekondigd dat de Kyber DMM (Dynamic Market Maker) op 30 juni op het Polygon netwerk zou worden ingezet.

Als gevolg hiervan is de verwachting dat de prijs van KNC rond 30 juni mogelijk zal stijgen, omdat veel Polygon gebruikers er toegang toe zouden krijgen.

Op 22 juni kondigde Kyber het Kyber DMM Learn & Win evenement aan dat $ 3.000 aan prijzen bood, waarbij 20 mensen elk $ 150 zouden ontvangen. Hoewel dit het in zekere zin niet echt verbeterde, wekte het wel wat populariteit en de broodnodige aandacht voor het project in de vorm van indirecte marketing.

Kyber DMM (Dynamic Market Maker) is een kapitaalefficiënt liquiditeitsprotocol dat is ontworpen om het gebruik van kapitaal te maximaliseren en het rendement van liquiditeitsverschaffers te optimaliseren.

Op 28 juni overtrof het $ 100 miljoen aan handelsvolume voor zijn bètafase. Dit toont een oprechte interesse erin, evenals een enorm potentieel in de toekomst wanneer de hoofdrelease live gaat.

Moet u Kyber Network Crystal Legacy (KNC) kopen?

Op 28 juni werd Kyber Network Crystal Legacy (KNC) gewaardeerd op $ 1,38.

Met het succes dat KNC heeft gehad met de Kyber DMM van meer dan $ 100 miljoen, kunnen we zien dat er interesse in is, en met de overstap naar Polygon kunnen we een enorme piek in populariteit verwachten, zowel in de handel als in de waarde van het token.

Voor $ 1,38 is het misschien veel logischer om vóór 30 juni te kopen, omdat het naar verwachting in waarde zal stijgen gedurende die specifieke datum.

Timing is de sleutel als het gaat om KNC, omdat we nog niet weten wat de toekomst in petto heeft.

Gezien het feit dat er naast het Learn & Win evenement veel promoties en AMA sessies zijn geweest, kunnen we duidelijk zien dat het bedrijf deze liquiditeitshub probeert te pushen voor naadloze token swaps.

The post Ik koop Kyber Network Crystal Legacy (KNC) en dit is waarom! appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*