Crypto-Prijzen.nl

Ik koop deze week Aave (AAVE), en dit is waarom!

Ik koop deze week Aave (AAVE), en dit is waarom!

Aave AAVE/USD is langzaamaan een van de meest prominente gedecentraliseerde financiële (DeFi) protocollen geworden waarmee mensen cryptocurrencies kunnen lenen en uitlenen door het creëren van liquiditeitspools.

Op 31 maart zagen we een glimp van wat de toekomst van Aave zal brengen terwijl ze nieuwe schaalbaarheidsgrenzen verkenden met Polygon. Hier begonnen veel mensen te speculeren over de prijs van het token en de bruikbaarheid ervan.

Aave Pro en de mogelijke impact die het zal hebben

Op 7 juni 2021 kondigde Aave “Aave Pro” aan. Het protocol zal gebruik maken van private pools met de bedoeling institutionele beleggers directe toegang te geven tot de gedecentraliseerde markten, waar deze pools gescheiden zullen zijn van de bestaande.

Een ander opmerkelijk aspect van Aave Pro is het feit dat het gesegregeerde groepen met toestemming wil beheren van gebruikers op de witte lijst die de KYC protocollen (Know Your Customer) hebben doorstaan. Hiermee wordt een van de belangrijkste obstakels weggenomen als het gaat om gereguleerde instellingen die deelnemen aan DeFi.

Aave beveiligt momenteel ongeveer $ 18 miljard aan activa op zijn platform.

Als zodanig kunnen we veel toenemend gebruik van het AAVE token zien vanwege de vraag die het uiteindelijk zal krijgen van deze privépools. Dit kan ertoe leiden dat de prijs van AAVE in waarde stijgt.

Moet u Aave (AAVE) kopen?

Op 8 juli 2021 handelde AAVE op $ 284.

Als we naar heel juni kijken, om een perspectief te hebben als het gaat om hoe ver het token is gegroeid, kunnen we zien dat het hoogste punt op 14 juni was, waar het opliep tot $ 328.

Bovendien was een van de laagste punten op 22 juni , waar de waarde daalde tot $176.

Tot nu toe was het hoogste punt dat we in juli zagen $ 346 op 6 juli.

Gezien de hype rond de lancering van Aave Pro en het feit dat veel instellingen en investeerders de kans krijgen om op de AAVE trein te springen, zien we de prijs stijgen.

Bovendien geven de statistieken van vorige maand ons een beeld van het groeipotentieel van AAVE.

Volgens gegevens van IntoTheBlock heeft Aave de afgelopen 7 dagen $ 770,47 miljoen aan transacties van meer dan $ 100.000 gezien.

Het heeft de afgelopen 7 dagen ook een totale instroom van $ 102,94 miljoen gezien.

Met dit $ 284 teken, of elk teken onder de $ 300 grens, maakt het een investering die de moeite waard is, omdat zodra de verschillende veranderingen van start gaan, we een grotere vraag naar het token zullen zien.

Gezien het feit dat Aave Pro in juli wordt gelanceerd en volledige KYC, anti-witwas (AML) en anti-fraude compliance biedt via Fireblocks, kunnen we voorspellen dat de waarde ervan zal stijgen.

The post Ik koop deze week Aave (AAVE), en dit is waarom! appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*