Crypto-Prijzen.nl

Ik koop Cardano (ADA) in september 2021, en dit is waarom!

Ik koop Cardano (ADA) in september 2021, en dit is waarom!

Cardano ADA/USD is een proof-of-stake blockchain platform en open source project opgericht in 2017 dat de ladder heeft beklommen en momenteel wordt gerangschikt als de op twee na grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie.

Als zodanig is het geen wonder dat er in de nabije toekomst tal van ontwikkelingen zullen plaatsvinden, dus laten we erin duiken en kijken of het ADA token het waard is om te kopen.

Cardano’s toekomstige ontwikkelingen als katalysatoren voor groei

Het softwareontwikkelingsbedrijf COTI heeft de uitgifte aangekondigd van de eerste stablecoin die is ontworpen om op Cardano te draaien.

Djed is gebaseerd op een algoritmisch ontwerp dat gebruikmaakt van slimme contracten om prijsstabiliteit te garanderen.

Slimme contractprogrammering wordt ook gebruikt om ervoor te zorgen dat de stablecoin efficiënt werkt voor gedecentraliseerde financiële (DeFi) transacties.

Het COTI team is van mening dat stablecoins door een aantal gebruikers van cryptocurrency zullen worden geadopteerd om betalingen te vereffenen en vergoedingen te dekken. Het bedrijf is ook een van de eersten die een aandeleninvestering ontvangt van het cFund voor Cardano Developers.

We kunnen ook verwachten dat AI naar Cardano komt via Grace, een AI robot die speciaal is ontwikkeld door Awakening Health, een joint venture tussen Hanson Robotics en SingularityNET.

De belangrijkste reden waarom voor Cardano werd gekozen, was om te voldoen aan de richtlijnen van de Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA) en het raamwerk van de General Data Protection Regulation (GDPR).

Deze AI is ontworpen om te communiceren met zowel ouderen als andere werknemers die geïsoleerd zijn geraakt.

De Cardano blockchain verbetert de prestaties van Grace en leidt tot lagere, voorspelbare en stabiele kosten, terwijl ook schaalbaarheidsuitdagingen worden opgelost.

Daarna hadden we de Cardano Summit 2021, waar honderd avatars die ADA fans van over de hele wereld vertegenwoordigden samenkwamen om te zien hoe Charles Hoskinson de toekomst van Cardano uitlegde.

Hoskinson heeft aangekondigd dat er een gedecentraliseerde applicatiewinkel voor Cardano apps komt. In de keynote speech maakte hij ook bekend dat Dish en Input Output een strategische samenwerking zijn aangegaan en dat IOHK met hen producten gaat maken.

Moet u Cardano (ADA) kopen?

Op 27 september had Cardano (ADA) een waarde van $2,22.

De hoogste waarde aller tijden van het ADA token was op 2 september, waar het token een waarde had van $ 3,09. Hier kunnen we zien dat het $ 0,87 hoger in waarde is op het hoogste punt aller tijden of 39% hoger in waarde.

Als het gaat om zijn laagste waarde in augustus, was het ADA token op 3 augustus $ 1,27.

Het bereikte zijn hoogste punt van waarde van de maand op 23 augustus, waar het token een waarde had van $ 2,95.

Hier kunnen we zien dat het token gedurende de maand met $ 1,68 is gestegen of met 132%.

Met dit alles in gedachten, kunnen we verwachten dat het token eind oktober in waarde zal stijgen tot $ 2,80.

The post Ik koop Cardano (ADA) in september 2021, en dit is waarom! appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*