Crypto-Prijzen.nl

Ik koop Bitcoin op 15 oktober 2021, en dit is waarom!

Ik koop Bitcoin op 15 oktober 2021, en dit is waarom!

De prijs van Bitcoin BTC/USD zag de aandacht van analisten stijgen, terwijl we een aanhoudend opwaartse trend zagen. Er zijn veel speculaties dat het token mogelijk zijn hoogste waarde ooit zou kunnen bereiken of benaderen.

Bitcoin is sinds het laagste punt in juli met meer dan 95% gestegen.

Optimistische handel als katalysator voor groei

Terwijl een groot Amerikaans hypotheekbedrijf, United Wholesale Mortgage, onlangs meldde dat het zijn plan om Bitcoin betalingen te accepteren zou stopzetten, stijgt de prijs van het token nog steeds.

De ProShares Bitcoin Strategy ETF zal dinsdag debuteren op de New York Stock Exchange.

Traders zijn optimistisch over de kansen dat de SEC groen licht zal geven aan het eerste op de beurs verhandelde Bitcoin futures fonds.

De goedkeuring van een ETF die reguliere beleggers blootstelling aan Bitcoin geeft, kan mogelijk een enorme mijlpaal zijn voor de cryptocurrency industrie als geheel.

Moet u beleggen in Bitcoin (BTC)?

Op 15 oktober had Bitcoin (BTC) een waarde van $ 59.265.

Om een beter beeld te krijgen van hoe dit token is gegroeid en wat voor soort waarde dit is voor het token als geheel, zullen we het vergelijken met zijn hoogste waarde ooit en met zijn prestaties in september.

Als het gaat om de hoogste waarde ooit van Bitcoin, werd deze bereikt op 14 april toen het token een waarde van $64,804 zag. Dit geeft ons een indicatie dat in vergelijking met 15 oktober, op zijn hoogtepunt, Bitcoin $ 5.539 of 9% hoger in waarde was.

Als we kijken naar de prestaties van Bitcoin in september, kunnen we zien dat een van de hoogste punten op 7 september was, toen het een waarde van $ 52,701 bereikte.

Dat gezegd hebbende, vond een van de laagste waardepunten in september plaats op 21 september, toen BTC daalde tot $ 40.604.

Dit geeft ons een beeld van het feit dat BTC van 7 september tot 21 september in waarde is gedaald met $ 12,097 of met 23%.

Van 21 september tot 15 oktober groeide het token echter in waarde met $ 18.661, een stijging van 46%. Volgens gegevens van IntoTheBlock zag Bitcoin in de afgelopen zeven dagen $ 277,21 miljard aan transacties van meer dan $ 100.000.

Bovendien zag BTC de afgelopen zeven dagen $ 8,79 miljard aan totale instroom van valuta en $ 9,28 miljard aan totale uitstroom van valuta.

Met dit alles in gedachten vertoont Bitcoin (BTC) een bullish run en heeft het de potentie om eind oktober een waarde van $ 62.000 te bereiken.

The post Ik koop Bitcoin op 15 oktober 2021, en dit is waarom! appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*