Crypto-Prijzen.nl

Ik koop Bitcoin ondanks het recente dieptepunt en dit is waarom!

Ik koop Bitcoin ondanks het recente dieptepunt en dit is waarom!

Dit jaar was best interessant als het gaat om de hele cryptocurrency industrie. Bitcoin BTC/USD is de grootste cryptocurrency op de markt, en wanneer het in waarde verschuift, hebben altcoins de neiging om te volgen.

Vanwege verschillende gebeurtenissen in de echte wereld, zoals de Delta variant sinds kort, en wat dit betekent voor de volgende fase van deze pandemie, zagen we Bitcoin de afgelopen 24 uur met 6% dalen.

De $ 30.000 was een belangrijk ondersteuningsniveau en toen het eenmaal was geschonden, konden we zien dat veel mensen de cryptocurrency verkopen. De volatiliteit van cryptocurrencies is echter vrij gebruikelijk en beleggers zijn zich hiervan bewust.

Toch leidde dit tot een waardedaling van $ 90 miljard in slechts 24 uur, wat aanzienlijk is, en laat zien hoeveel impact Bitcoin heeft op de hele cryptocurrency.

Als we naar de recente geschiedenis kijken, is er in China opnieuw hard opgetreden tegen de handel in cryptocurrency, en dit heeft bijgedragen aan de daling van Bitcoin.

In feite zagen we dat veel regio’s die verantwoordelijk waren voor het minen van Bitcoin gedwongen werden te sluiten. Dit kan echter mogelijk helpen bij de decentralisatie van Bitcoin.

Er is ook een geval waarin de centrale bank van China ook met financiële en fintech bedrijven heeft gesproken om hen eraan te herinneren geen crypto gerelateerde diensten aan hun klanten aan te bieden.

Dit alles heeft er op zijn eigen manier aan bijgedragen dat de prijs van Bitcoin in de loop van de tijd is gedaald.

Het belangrijkste waar iedereen aan denkt is: is Bitcoin de investering waard op deze nieuwe, lage prijs?

Moet u investeren in Bitcoin?

Op 20 juli had Bitcoin (BTC) een waarde van $29.733. Dit was eigenlijk de eerste keer dat de cryptocurrency sinds 22 juni tot deze waarde daalde. Daarnaast sleepte het ook andere digitale munten mee.

Laten we de maand juni analyseren om een duidelijker beeld te krijgen van de recente prijsdalingen van Bitcoin.

Als referentiepunt vond de hoogste koers ooit plaats op 14 april, waar het werd gewaardeerd op $64.804.

Het hoogste punt in juni was echter op 14 juni, $ 39.806, terwijl het laagste punt op 22 juni was, waar het daalde tot $ 32.598.

Dit geeft ons een beeld van hoeveel Bitcoin de laatste tijd in waarde is gestegen en hoe laag het is gedaald.

Echter, met een prijs van $ 29.733, terwijl veel mensen lijken te verkopen, is het een perfect moment om in de cryptocurrency te investeren, omdat het de reputatie en het patroon heeft om zijn waarde in de loop van de tijd terug te krijgen tot $ 30.000 tegen eind juli.

Dit is misschien wel een van de goedkoopste prijspunten die we Bitcoin in een tijdje hebben gezien, en gezien het feit dat de waarde van deze munt de hele industrie vormt, zal deze tegen het einde van de maand zeker in waarde stijgen.

The post Ik koop Bitcoin ondanks het recente dieptepunt en dit is waarom! appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*