Crypto-Prijzen.nl

Ik investeer op 30 september in Splintershards (SPS) en dit is waarom!

Ik investeer op 30 september in Splintershards (SPS) en dit is waarom!

Splintershards SPS/USD is een digitaal, verzamelbaar kaartspel dat speciaal is gemaakt bovenop blockchain technologie.

Spelers krijgen de mogelijkheid om een verzameling kaarten met verschillende attributen te bouwen en andere spelers te bevechten door middel van op vaardigheden gebaseerde wedstrijden.

De introductie van het SPS token als katalysator voor groei

Met de introductie van de Splinterhards (SPS) token, die plaatsvond op 26 juli, ging het voor Splinterlands echt van de grond. Play-to-Earn games hebben dit jaar als geheel echt een boost gekregen en volgens DappRadar zitten ze comfortabel op de tweede plaats.

In feite had de game de afgelopen zeven dagen 446.767 unieke gebruikers en 57,73 miljoen transacties, met een volume van $ 459,63k.

Om u een idee te geven van hoe dit allemaal werkt, vindt een transactie binnen een blockchain game plaats wanneer een speler bijvoorbeeld een NFT koopt, een buitendoos opent of een in-game zet uitvoert, wat betekent dat een transactie elke keer plaatsvindt. tijd.

Door de introductie van een inzetmechanisme om vouchers te verdienen, kreeg het spel meer belangstelling van spelers.

Moet u investeren in Splinterhards (SPS)?

Op 30 september had Splintershards (SPS) een waarde van $ 0,545.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is, zullen we de hoogste waarde aller tijden van het token doornemen en deze vergelijken met de recentere prestaties in augustus.

De hoogste waarde aller tijden van SPS was $ 1,07 op 28 juli. Dit betekent dat de token op zijn hoogtepunt $ 0,525 hoger in waarde was, of 96%, in vergelijking met 30 september.

In termen van zijn recente prestaties, op 3 augustus, had het token een van zijn laagste punten met een waarde van $ 0,227.

Bovendien had de token een van zijn hoogste punten op 26 augustus, met een waarde van $ 0,502.

Hier kunnen we zien dat de waarde van het token is gestegen met $ 0,275 of met 121%.

Bovendien zullen de Splinterlands Chaos Legion kaartpakketten tijdens de voorverkoop voor $ 4 per stuk worden verkocht, wat het dubbele is van de vorige kaartpakketten.

De uitbreiding van het ruilkaartspel zal vanaf 18 oktober in voorverkoop zijn tot 17 november.

Met dat in gedachten kunnen we verwachten dat het token eind oktober zal stijgen tot $ 0,735, wat het in september een waardevolle investering maakt.

The post Ik investeer op 30 september in Splintershards (SPS) en dit is waarom! appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*