Crypto-Prijzen.nl

Ik investeer op 30 juli in Algorand en Klaytn en dit is waarom!

Ik investeer op 30 juli in Algorand en Klaytn en dit is waarom!

Algorand ALGO/USD is een zichzelf onderhoudend gedecentraliseerd blockchain-netwerk dat verschillende applicaties op een veilige, schaalbare en efficiënte manier ondersteunt.

Klaytn KLAY/USD is een blockchain-platform dat naast een ontwikkelomgeving een toegankelijke gebruikersinterface biedt door de beste functies van openbare en particuliere blockchains te combineren via een hybride ontwerp.

Beiden hebben een toename van het handelsvolume ervaren, maar zijn ze een waardevolle investering op 30 juli?

Moet u beleggen in Algorand (ALGO)?

Op 30 juli had Algorand (ALGO) een waarde van $ 0,82.

Het cryptocurrency token beleefde zijn hoogste waarde ooit van $ 3,56 op 20 juni 2019.

Dit brengt het op een verschil van 334% in vergelijking met de waarde die het op 30 juni had. We zagen het op 3 juni oplopen tot $ 1,12 en op 22 juni dalen tot $ 0,68. De waarde van 30 juli vergeleken met de waarde die het op juni zag 3 zien we een verschil van 36%. Met de toename van het handelsvolume konden we de prijs zien stijgen naar $ 1,06, wat een stijging van 30% zou zijn tegen eind augustus.

Algorand staat momenteel op nummer 38 in termen van marktkapitalisatie met een waarde van $ 2,6 miljard, waardoor het in de perfecte positie verkeert om naar een volgende positie te klimmen. Met zijn toename van het handelsvolume, kunnen we zien dat het binnenkort mogelijk naar de 36e plek in de ranglijst klimt.

Moet u beleggen in Klaytn (KLAY)?

Op 30 juli had Klaytn (KLAY) een waarde van $1.

Het token beleefde op 30 maart zijn hoogste waarde van $ 4,34.

Dit brengt het op een verschil van 334% in vergelijking met de waarde die het op 30 juni heeft.

Als we de prestaties in juni analyseren, kunnen we zien dat het hoogste punt werd bereikt op 3 juni, waar het een waarde van $ 1,43 zag. Het laagste punt in vergelijking vond plaats op 22 juni, waar het daalde tot $ 0,77. Het hoogste punt van 3 juni wijkt 43% af van de waarde van 30 juli.

Vanwege het toegenomen handelsvolume kunnen we realistisch verwachten dat de waarde eind augustus met 40% zal stijgen, wat de waarde op $ 1,30 zou brengen, wat het een waardevolle investeringsmogelijkheid maakt. De munt staat momenteel op nummer 42 in termen van zijn marktkapitalisatie van $ 2,5 miljard USD en als zodanig zou het potentieel hoger kunnen gaan in de ranglijst en in waarde, naarmate meer investeerders geïnteresseerd raken in de kansen die de blockchain biedt.

The post Ik investeer op 30 juli in Algorand en Klaytn en dit is waarom! appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*