Crypto-Prijzen.nl

Ik investeer in UNI, LINK en AAVE in september, en dit is waarom!

Ik investeer in UNI, LINK en AAVE in september, en dit is waarom!

Uniswap UNI/USD is een van de meest populaire gedecentraliseerde handelsprotocollen die geautomatiseerde handel voor gedecentraliseerde financiële (DeFi) tokens mogelijk maakt.

Chainlink LINK/USD is een blockchain abstractielaag waarmee slimme contracten universeel kunnen worden verbonden en waarmee blockchains kunnen communiceren met externe datafeeds, evenementen en betalingsmethoden.

Aave AAVE/USD is een gedecentraliseerd financieringsprotocol waarmee mensen cryptocurrencies kunnen lenen en uitlenen waar ze rente kunnen verdienen.

Moet u beleggen in Uniswap (UNI)?

Op 1 september had Uniswap (UNI) een waarde van $29,97.

Om deze waarde verder te analyseren en te zien hoe deze zich verhoudt, bekijken we de hoogste waarde aller tijden en de recente prestaties in augustus.

UNI had zijn hoogste punt ooit op 3 mei, waar het opliep tot $ 44,92. Dit maakte het slechts 50% hoger in waarde in vergelijking met de waarde op 1 september.

Op 4 augustus had UNI zijn laagste punt van $ 20,96. Later klom het op tot $ 31,01 op 16 augustus, waarmee het het hoogste punt van de maand was. Hier zien we een stijging van 47%.

Gezien dit feit en de toename van het handelsvolume met 63% in de afgelopen 24 uur, is UNI een waardevolle investering, aangezien het tegen eind september kan oplopen tot $ 35.

Moet u investeren in Chainlink (LINK)?

Op 1 september had Chainlink (LINK) een waarde van $ 27,51.

We zullen de prestaties van de LINK token in augustus bekijken en deze vergelijken met de recente waarde en de hoogste ooit, zodat we kunnen zien wat voor waarde dit is.

LINK had zijn hoogste punt ooit op 10 mei, waar het opliep tot $ 52,70. Daarmee was de waarde 91% hoger dan op 1 september.

Het laagste punt in augustus was op 2 augustus, waar het daalde tot $ 21,55 in waarde. Het hoogste punt was echter op 16 augustus, waar het opliep tot $ 30,09. Hier zien we een waardestijging van 40%.

Dit maakt LINK een waardevolle investering, aangezien het eind september kan oplopen tot $ 32.

Investeren in Aave (AAVE)?

Op 1 september had Aave (AAVE) een waarde van $399.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waarde dit is, zullen we het vergelijken met de prestaties van augustus en het is een recordhoogte aller tijden.

AAVE had zijn hoogste punt ooit op 18 mei, waar het opliep tot $ 661. Daarmee was de waarde 65% hoger dan op 1 september.

Op 4 augustus had AAVE de laagste waarde van de maand op $ 303. Later, op 16 augustus, klom het naar $ 433, het hoogste punt. Hier zien we een stijging van 42%.

Dat gezegd hebbende, heeft AAVE het potentieel om eind september te stijgen tot $ 430, wat het een waardevolle investering maakt.

The post Ik investeer in UNI, LINK en AAVE in september, en dit is waarom! appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*