Crypto-Prijzen.nl

Ik investeer deze week [22 juli] in Cosmos (ATOM), en dit is waarom!

Ik investeer deze week [22 juli] in Cosmos (ATOM), en dit is waarom!

Cosmos ATOM/USD is gemaakt met de bedoeling om de ontwikkeling mogelijk te maken van een netwerk van cryptocurrency netwerken die allemaal zijn verenigd door een open-sourcetool voor het stroomlijnen van hun transacties.

Op 13 juli is het bestuursvoorstel voor de goedkeuring van het Gravity DEX-protocol op de Cosmos Hub aangenomen. Dit leidde tot veel hype rond Cosmos, omdat supporters overspoeld werden met hun ATOM tokens.

Op 19 juli zei Grayscale dat ze hebben overwogen om individuele trusts voor DeFi-tokens te exploiteren, waaronder Cosmos (ATOM). Dit zou leiden tot een toename van het gebruik van het token, en als zodanig de vraag en het circulerende aanbod vergroten, wat kan leiden tot een hogere prijs.

Op 22 juli zagen we een aankondiging dat The Band Oracle via Starport is geïntegreerd in Cosmos, wat leidt tot de verdere realisatie van het internet van blockchains.

Met deze implementatie in Starport, de Cosmos blockchain ontwikkelingstool, zullen nieuw gecreëerde ketens feeds van verschillende soorten gegevens kunnen uitwisselen door middel van een orakel en de Cosmos interoperabiliteitsstandaard, het Inter-Blockchain Communication Protocol (IBC). Met andere woorden, elke ontwikkelaar die een keten bouwt met behulp van Starport, kan een gegevensquery-functie van een orakel toevoegen.

Dit betekent dat we in de toekomst veel activiteit op de Cosmos blockchain zullen zien, en als gevolg daarvan zal de vraag naar ATOM tokens toenemen en kunnen we een waardestijging verwachten.

Moet u investeren in Cosmos (ATOM)?

Op 22 juli was ATOM $ 11.

Om een idee te krijgen van hoe hoog het ATOM token in de loop van de geschiedenis in waarde is gestegen, kunnen we kijken naar de hoogste waarde ooit van $ 31,70 die plaatsvond op 7 mei. Dit geeft ons een perspectief op het maximale groeipotentieel van de token zou kunnen hebben in de nabije toekomst.

Om een realistischer beeld te krijgen, analyseren we de maand juni.

ATOM zag zijn hoogste punt op 3 juni met een waarde van $ 16,46 en zijn laagste punt op 22 juni met een waarde van $ 8,80.

Dit geeft ons een indicatie dat het token kan dalen of zijn waarde kan verhogen met het dubbele van de oorspronkelijke waarde. Met andere woorden, het circuleert nu op $ 9 tot $ 11, wat betekent dat het het potentieel heeft om dat in de nabije toekomst te verdubbelen.

Met de recente integratie via Starport zullen we veel nieuwe ontwikkelingen rond Cosmos zien en als zodanig zal dit leiden tot verhoogde activiteit op de Cosmos Hub.

In de afgelopen 24 uur zag het zijn handelsvolume zelfs met 17% toenemen.

Als je het vanuit een optimistisch standpunt bekijkt, is ATOM met een prijs van $ 11 een waardevolle investering, aangezien de waarde naar verwachting eind juli zal stijgen tot $ 15.

The post Ik investeer deze week [22 juli] in Cosmos (ATOM), en dit is waarom! appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*