Crypto-Prijzen.nl

Iemand kocht een verloren Subaru voor $360.000 in Bitcoin (BTC)

Iemand kocht een verloren Subaru voor $360.000 in Bitcoin (BTC)

Er zijn allerlei schatten verborgen in de wereld, wachtend om gevonden te worden, en het meest recente voorbeeld hiervan is een lang verloren Subaru – een rallyracelegende die pas onlangs weer opdook na 10 lange jaren vermist te zijn geweest. Zodra werd ontdekt dat de auto een racelegende is, werd hij verkocht voor $ 360.000 in Bitcoin (BTC/USD).

De auto in kwestie is de Prodrive Subaru Impreza, die aanvankelijk werd geschat op tussen de $ 15.000 en $ 20.000. Dit was natuurlijk voordat de auto-authenticator ICAARS ontdekte dat het voertuig in kwestie een legendarische Subaru is uit het World Rally Championship.

Deze auto werd bestuurd door niet één, maar twee kampioensracers – Colin McRae en Carlos Sainz. In 1996 ging de auto echter met pensioen en hij heeft meer dan tien jaar in een schuur in Australië onder een laag stof gezeten. De waarde van de auto is hoog, niet alleen vanwege het feit dat hij deelnam aan het World Rally Championship, maar ook omdat er slechts 63 Subaru Impreza’s waren die ooit in opdracht van Prodrive werden gebouwd.

Een zeldzame en adembenemende schuurvondst

De ICAARS inspecteur zei dat dit een unieke ontdekking en een adembenemende schuurvondst is. De auto heeft nog steeds zijn originele 2,0-liter turbomotor, met handgeschakelde zesversnellingsbak.

De auto werd vervolgens naar Lloyds Auctions gebracht, wiens Chief Operations Officer, Lee Hames, ook commentaar gaf op de nieuwe ontwikkeling. Hij sprak over de nieuwe eigenaren van het voertuig en merkte op dat zij motorsportenthousiastelingen zijn en ernaar uitkijken om te genieten van alle voordelen die de auto te bieden heeft en het voertuig te eren.

Ondertussen, dankzij het feit dat Lloyds crypto begon te accepteren als betaling in zijn veilingen, konden de nieuwe eigenaren de auto direct met Bitcoin kopen.

The post Iemand kocht een verloren Subaru voor $360.000 in Bitcoin (BTC) appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*