Crypto-Prijzen.nl

IDEX token registreert een stijging van 315% in 24 uur

IDEX token registreert een stijging van 315% in 24 uur

De prijs van IDEX token ontketende een mega bullrun die op 3 september van start ging, en het heeft de rally tot nu toe volgehouden met een stijging van 315% in de afgelopen 24 uur. Als gevolg hiervan zijn beleggers op zoek naar de munt uit angst buitengesloten te worden omdat er speculaties zijn dat de prijzen de komende maanden nog hoger zullen stijgen.

Vanwege de toegenomen vraag naar de IDEX munt onder beleggers, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om de beleggers te helpen begrijpen wat IDEX munt is en hen ook te helpen de beste plaatsen te vinden om deze te kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Hoe en waar u de IDEX token online kunt kopen

Vraagt u zich af hoe en waar u de IDEX token online kunt kopen? Nou, u bent op de juiste plek. Het enige wat u hoeft te doen is een betrouwbare beurs te vinden, een handelsaccount te openen en geld te storten (ofwel fiat of crypto, afhankelijk van de toegestane vorm) om het gewenste bedrag aan IDEX (IDEX) te kopen.

Volgens ons team van professionals zijn hier enkele van de beste platforms waar u IDEX online kunt kopen:

eToro

Registreer je onmiddelijk met eToro

LiquidityX

Registreer je onmiddelijk met LiquidityX

Wat is een IDEX token?

IDEX token is de native cryptocurrency van de IDEX cryptocurrency beurs.

Als het de eerste keer is dat u over IDEX hoort, is het een hybride gedecentraliseerde beurs. Het is een gecentraliseerde beurs die gedecentraliseerde beveiliging en gemeenschapseigendom biedt. Het maakt gebruik van een orderboek en is ook een geautomatiseerde marktmaker.

Het werd oorspronkelijk gebouwd op Ethereum, maar is nu beschikbaar op andere blockchains, waaronder Binance Smart Chain (BSC) en Polkadot.

IDEX houders dwingen de geldigheid van het off-chain grootboek af om ervoor te zorgen dat het netwerk veilig is. In ruil daarvoor verdienen de stakers een inzetbeloning van 50% van de transactiekosten.

Moet ik vandaag IDEX kopen?

IDEX munt heeft goede vooruitzichten getoond om een goede investeringsmogelijkheid te zijn door zijn recente bullish trend. Het behalen van meer dan 300% op één dag is geen gemiddelde prestatie en als u in de munt had geïnvesteerd, zou u spreken van een verhoging van uw investering met meer dan 300%.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat het kopen van de cryptocurrency markt extreem volatiel is.

IDEX prijsvoorspelling

Afgaand op de recente prijsbewegingen, wordt verwacht dat de IDEX prijs de bullish trend in het resterende deel van 2021 en in de toekomst zal voortzetten. Het is echter altijd belangrijk om in gedachten te houden dat de markt voor cryptocurrency extreem volatiel is en verrassende bewegingen kan ontketenen.

IDEX aandacht op social media

The post IDEX token registreert een stijging van 315% in 24 uur appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*