Crypto-Prijzen.nl

IDEX lanceert eerste hybride liquiditeit DEX in de geschiedenis

IDEX lanceert eerste hybride liquiditeit DEX in de geschiedenis

Toonaangevend DEX IDEX heeft zijn v3 Hybrid Liquidity DEX gelanceerd op Polygon (MATIC/USD), vernam Invezz uit een persbericht. Dit is de eerste hybride liquiditeit DEX in de geschiedenis. Het is bedoeld om problemen zoals slippage, front-running, sandwich-aanvallen en andere typisch voor het DEX ecosysteem te verlichten. Tegelijkertijd wil het gebruikers beschermen tegen stijgende gastarieven op het Ethereum (ETH/USD) netwerk.

Unieke handelservaring

Het innovatieve ontwerp van de beurs garandeert een unieke handelservaring met kenmerken die typerend zijn voor zowel gecentraliseerde beurzen (CEX) als DEX’s, waaronder AMM poolliquiditeit, verbeterde beveiliging en een krachtig orderboek.

Aanhoudende problemen met DeFi oplossen

Hoewel de TVL van DeFi bijna $ 257 miljard heeft bereikt, is er niet veel gedaan om hardnekkige problemen met het ecosysteem aan te pakken, waaronder MEV (mijnwerker extraheerbare waarde) en mislukte transacties.

Uniswap (UNI/USD), een populaire op Ethereum gebaseerde DEX, heeft onlangs aangekondigd dat het het aantal mislukte transacties op zijn platform met 5% heeft verminderd (van 11% naar 6%). Echter, meer dan 100.000 van hun transacties mislukten deze week, wat de ernst van het probleem benadrukt.

Alex Wearn, CEO van IDEX, merkte op:

DeFi is sinds het begin verlamd door zaken als gasprijzen, front-running en slippage, maar er zijn maar weinig oplossingen die echt antwoorden op deze problemen hebben geboden. Het nieuwe Hybrid Liquidity ontwerp beschermt gebruikers tegen deze pijnpunten en genereert tegelijkertijd een hoger rendement voor liquiditeitsverschaffers om de schaalbaarheid van de bredere gedecentraliseerde economie te vergroten.

Hamzah Khan, DeFi Lead bij Polygon, zei:

We zijn verheugd om IDEX te helpen bij het lanceren van zijn platform op Polygon en geloven dat het zal dienen als een katalysator voor gedecentraliseerde applicaties die op ons netwerk bouwen. IDEX hanteert een innovatieve benadering om problemen zoals front-running en mislukte transacties op te lossen, wat helpt om aanzienlijke waarde voor handelaren te creëren.

Nieuwe beurs combineert AMM pools en orderboek om gebruikers te beschermen

IDEX’ v3 Hybrid Liquidity combineert geautomatiseerde market maker (AMM) liquiditeitspools en een orderboek om leden van zijn gemeenschap te beschermen tegen de valkuilen van AMM door directe transacties uit te voeren tegen de best mogelijke combinatie van gepoolde liquiditeit en limietorders.

Deze aanpak maakt geavanceerde transacties mogelijk, genereert een hoger rendement voor liquiditeitsverschaffers en zorgt voor eerlijke, realtime uitvoering van transacties.

The post IDEX lanceert eerste hybride liquiditeit DEX in de geschiedenis appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*