Crypto-Prijzen.nl

Iconische rapper Ice Cube sluit zich aan bij de Dogecoin bandwagon

Iconische rapper Ice Cube sluit zich aan bij de Dogecoin bandwagon

Ice Cube (O’Shea Jackson Sr), een iconische rapper, heeft zich aangesloten bij de Dogecoin bandwagon en onderschrijft een “ongelooflijke en historische” DOGE-transactie. Zijn intrede in de wereld van Dogecoin is nauw verwant aan de BIG3, een basketbalcompetitie die hij mede heeft opgericht.

In BIG3 spelen voormalige NBA-sterren in een drie-tegen-drie-opstelling, in tegenstelling tot de gebruikelijke vijf-tegen-vijf-basketbalwedstrijden.

Vorige maand lanceerde BIG3 een nieuw eigendomscompetitiemodel waarmee elk van de 12 teams hun tokenized stakes kan verkopen. Elk team krijgt 1000 Non-Fungible Tokens (NFT’s) toegewezen, dat wil zeggen 975 ”Gold” NFT’s met een waarde van $5.000 per stuk, en 25 ”Fire” NFT’s van elk $25.000.

Op woensdag tweette Bill Lee, mede-oprichter van MyDoge-wallet, naar Ice Cube: “Als je DOGE graaft, zullen ik en het DogeArmy er ook een nemen”, verwijzend naar Ice Cube’s vorige bericht dat Snoop Dogg twee teams kocht.

In reactie op Lee tweette Ice Cube: “Kom op, Bill, je weet dat ik bij het DogeArmy zit.

Hoewel het niet duidelijk is hoe serieus Ice Cube is met de DogeArmy, kondigde BIG3 op dezelfde dag in een persbericht aan dat Lee alle 25 ”Fire” NFT’s heeft gekocht ter waarde van $650.000 (4,86 miljoen DOGE) voor het ”Alien”-team met behulp van DOGE.

Ice Cube beschreef dit als een ”ongelooflijke en historische” transactie, terwijl BIG3 het de ‘grootste commerciële transactie in de geschiedenis’ van DOGE noemde.

De ”Fire” NFT’s duiden nutsvoordelen en het hogere eigendom aan, zoals stemrechten, namen, spelbeheer, merchandise en licentierechten voor teamlogo’s of stemrechten en intellectueel eigendom. Bovendien, als de eigenaar zijn ”Fire” NFT verkoopt, krijgt hij een verkoopbeperking van 40%.

In een aankondiging dook Lee ook enigszins in de NFT-projecten en zei:

“Terwijl anderen NFT-afbeeldingen van apen en uilen kopen, geloof ik dat NFT’s met nut de volgende grens zijn. Het is een droom om een basketbalteam te bezitten en de BIG3 verschuift het NFT-spel door eigendomsrechten aan te bieden, zoals licenties/IP, stemmen/beheer van teams en merchandising.”

The post Iconische rapper Ice Cube sluit zich aan bij de Dogecoin bandwagon appeared first on Cryptostart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*