Crypto-Prijzen.nl

ICF van Cosmos lanceert Interchain Accounts

ICF van Cosmos lanceert Interchain Accounts

De Interchain Foundation, het non-profit en steward protocol voor de Cosmos (ATOM/USD) blockchain, heeft Interchain Accounts gelanceerd. De release van deze accounts markeert een belangrijke ontwikkeling voor de Cosmos blockchain na Stargate

Cosmos ICF lanceert Interchain Accounts

Interchain Accounts is een protocol gebaseerd op Inter-Blockchain Communication (IBC), en het is een van de belangrijkste upgrades van Cosmos sinds de release van Stargate.

Cosmos merkt op dat deze upgrade de Cosmos blockchain toegang geeft tot accounts op andere ketens. Het protocol geeft gebruikers toegang tot de Interchain via hun Cosmos Hub account.

Het doel van de Interchain Accounts is om een blockchain toegang te geven tot de functies van de andere, inclusief stemrechten, staking, tokens omwisselen, enz. Zoals eerder vermeld, zullen de Interchain Accounts gebaseerd zijn op IBC, die achter de activering van 38 projecten.

IBC maakt het eenvoudig om applicatie-componeerbaarheid te ontwikkelen, net als slimme contracten interactie op de Ethereum Virtual Machine (EVM). De composability functie behoudt echter de unieke voordelen van blockchains die specifiek zijn voor bepaalde toepassingen.

“Door composability in IBC mogelijk te maken, kan innovatie in verschillende toepassingen worden geïmplementeerd zonder dat de hele Interchain hoeft te worden geüpgraded, wat een meer schaalbaar innovatiemodel oplevert dat de compatibiliteit behoudt”, zegt Charleen Fei, de productleider van IBC bij de Interchain Foundation.

Volgende grote ontwikkeling na Stargate

Een van de belangrijkste mijlpalen op de Cosmos blockchain was Stargate. Stargate bracht verschillende upgrades naar de Cosmos blockchain, zoals het integreren van nieuwe functies en het verbeteren van de prestaties. De upgrade is toegepast op blockchain netwerken die zijn ontwikkeld met behulp van de Cosmos softwareontwikkelaarskit (SDK).

Het Interchain Blockchain Communicatie protocol was een van de functies die zijn ontwikkeld met de Stargate upgrade. Het doel van IBC is om de interoperabiliteit tussen Distributed Ledger Technologies (DLT) netwerken te vergroten.

Tegen het einde van vorig jaar kondigde Cosmos aan dat IBC 5,8 miljoen transacties had geregistreerd en een vergelijkbare groei in adoptie van gedecentraliseerde financiën (DeFi). De groei wordt toegeschreven aan het vermogen van netwerken om met elkaar te communiceren. Vóór IBC moesten projecten op de Cosmos blockchain hun eigen bruggen creëren om te communiceren en te koppelen aan het bredere blockchain netwerk.

La notizia ICF van Cosmos lanceert Interchain Accounts era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*