Crypto-Prijzen.nl

Icecap en Mouawad maken NFT’s van Miss Universe kroon

Icecap en Mouawad maken NFT’s van Miss Universe kroon

Het internationale luxejuwelenhuis Mouawad en Icecap, de wereldleider in het creëren van NFT’s voor diamanten van beleggingskwaliteit, hebben een overeenkomst getekend om gefractioneerd eigendom van de Miss Universe kroon, gecreëerd door Mouawad, via NFT’s aan te bieden, zo vernam Invezz uit een persbericht.

Dit zal worden geregeld via de dochterondernemingen van de twee bedrijven in Dubai.

NFT’s uitgegeven in H2/2022

De bedrijven zullen naar verwachting de gefractioneerde NFT’s in de tweede helft van 2022 uitgeven. Ze zullen beschikbaar zijn op geselecteerde crypto handelsplatforms en een expert zal de initiële waarde bepalen. Eenmaal genoteerd, bepalen vraag en aanbod hun waarde.

Fans van de Miss Universe verkiezing krijgen voor het eerst in de geschiedenis toegang tot de unieke, iconische kroon.

Jacques Voorhees, oprichter en CEO van Icecap, merkte op:

Naarmate onze wereld steeds meer in de richting van digitalisering beweegt, worden dingen mogelijk die minder dan een generatie geleden moeilijk te bevatten waren. NFT’s bieden niet alleen een onveranderlijk bewijs van eigendom van een object, maar ze kunnen de houder ook in staat stellen om digitale inhoud te ontgrendelen die bij dat object hoort, in dit geval over de optocht, de deelnemers, de verhalen van de deelnemers en de kroon zelf.

Pascal Mouawad, medebewaker van Mouawad merkte op:

Miss Universe is tegenwoordig een van de meest glamoureuze en populaire wedstrijden ter wereld. Het is inspirerend om een evenement te houden dat de menselijke idealen van kracht, eenheid, intelligentie en doorzettingsvermogen uitbreidt. De kroon zelf vertegenwoordigt de krachtige boodschap van deze waarden en is een van de meest bijzondere sieraden ter wereld.

Wanneer en als de kroon wordt teruggetrokken, kunnen eigenaren van de tokens stemmen om hun porties te veilen. Een andere mogelijke optie is om het in een museum te plaatsen, en houders mogen de tokens voor onbepaalde tijd verhandelen.

Dr. Marwan Alroui, CEO van het Dubai Blockchain Center verklaarde:

We zijn erg blij dat het Miss Universe Power of Unity Crown tokenisatieproject vanuit Dubai wordt gebaseerd. Dubai is al een blockchain hub en is ook een van ’s werelds belangrijkste diamanthandelscentra geworden. Deze connectie met de Miss Universe competitie die we verwachten, zal helpen om de aandacht te vestigen op de toenemende rol van Dubai in deze industrieën.

Paula M. Shugart, voorzitter van de Miss Universe organisatie, voegde toe:

We zijn verheugd dat fans de kans krijgen om een stukje van onze geschiedenis te bezitten. De Miss Universe Organization is trots om samen te werken met Icecap en Mouawad voor deze geweldige kans en nieuwe manier om met fans in contact te komen en een groter publiek te bereiken.

Het bericht Icecap en Mouawad maken NFT’s van Miss Universe kroon verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*