Crypto-Prijzen.nl

Hyperdex lanceert mainnet van zijn DeFi investeringsplatform

Hyperdex lanceert mainnet van zijn DeFi investeringsplatform

Hyperdex, een platform gericht op gedecentraliseerde financiën (DeFi) en doelen die het voor iedereen gemakkelijk maken om die investeringsruimte aan te boren, heeft officieel zijn mainnet gelanceerd.

Het platform heeft de afgelopen maanden gewerkt aan verfijning van aspecten van het mainnet en heeft ook audits door derden gedaan voordat het uiteindelijk besloot om vandaag live te gaan.

Volgens een persbericht gedeeld met Invezz, is Hyperdex gelanceerd met drie eerste producten in de aanbieding. Het platform heeft de producten “cubes” genoemd en vermeldt de drie als Fixed Income, Algo Trading en Race Trading.

Gebruikers kunnen de opties verkennen terwijl ze vertrouwd raken met het Hyperdex-platform.

Volgens mede-oprichter Manfredi Magris biedt Hyperdex, ondanks zijn krachtige mogelijkheden, gewoon een eenvoudige investeringsomgeving. Dit is ingesteld om “de complexiteit van DeFi-investeringen te verminderen”, zei hij in een verklaring. Hij voegde eraan toe dat dit betekent dat geavanceerde producten niet langer “het domein van professionals” zullen zijn.

Onze Race Trading cube bevat bijvoorbeeld een vereenvoudigd derivatencontract dat het voor iedereen gemakkelijk maakt om de voordelen van gedecentraliseerde financiering te ervaren, allemaal gestimuleerd door de HYP token .

Hyperdex is van plan de HYP token aan investeerders te geven via een Initial Dex Offering (IDO). Gebruikers zullen HYP gebruiken om beloningen te verdienen. Het platform zal ook meer geavanceerde producten genaamd ‘Hypercubes’ introduceren, evenals een P2P exchange voor leningen.

Het bericht Hyperdex lanceert mainnet van zijn DeFi investeringsplatform verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*