Crypto-Prijzen.nl

Huobi Wallet wordt iToken en zal Tesla giveaway hosten

Huobi Wallet wordt iToken en zal Tesla giveaway hosten

Huobi Wallet ( HT/USD ), een veilige en professionele DeFi wallet, verandert zijn naam in iToken en wordt een gedecentraliseerd investeringsplatform na ontvangst van een investering van $200 miljoen van Huobi Group, vernam Invezz uit een persbericht. Gebruikers hebben nu toegang tot verschillende dApps en DeFi diensten.

iToken zal de helft van de investering toewijzen aan dagelijkse operaties en de andere helft aan risico reserves voor de nieuw gelanceerde vermogensbeheer functies.

Hoogwaardige mogelijkheden voor digitaal activabeheer

iToken zal financieel, investeringsbeheer en marktinformatie bieden, evenals het uitrollen van extra functies zodat gebruikers kunnen profiteren van digitale activabewaking van topkwaliteit.

Gebruikers kunnen Tesla’s bestverkochte elektrische auto aller tijden (Model 3) winnen in een speciale lanceringscampagne, van 25 mei tot 21 juni 2022.

Gebruikers hebben volledige controle over digitale activa

Met iToken hebben gebruikers volledige controle over hun digitale activa als een professionele one-stop-investeringsportal. Ze zullen hun eigen private keys beheren. Er zijn meerdere gegevensbeveiligingsmaatregelen getroffen, zoals versleuteling en beveiligingsisolatie.

Een groot aantal handige DeFi tools

Gebruikers kunnen niet alleen naadloos digitale activa toevoegen en beheren, maar hebben ook toegang tot TVL ranglijsten, ingebouwde dApp-beveiligingsrapporten, directe swaps tussen chains en andere handige DeFi tools.

iToken heeft NF -ranglijsten geïntegreerd, waardoor gebruikers actuele gegevens kunnen verkrijgen, NFT’s op verschillende openbare chains kunnen beoordelen en de beste beslissingen kunnen nemen over hun transacties.

Toekomstige mijlpalen

iToken werkt aan een cloud wallet product dat in de exchange zal worden geïntegreerd, zodat gebruikers de status van hun NFT’s, DeFi investeringen en meer kunnen bekijken. Het enige dat ze nodig hebben, is een betrouwbare internetverbinding om activa in de chain te beheren.

Liser Lee, hoofd van iToken, zei:

Digital asset wallets zijn er in overvloed op de markt, maar iToken gaat een aantal stappen verder dan alleen de opslag van digitale activa om dApps en cross-chain swaps op te nemen. Door gebruikers in staat te stellen hun investeringen volledig in eigen hand te nemen, hopen we de weg vrij te maken voor echte gedecentraliseerde financiële vrijheid.

Het bericht Huobi Wallet wordt iToken en zal Tesla giveaway hosten verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*