Crypto-Prijzen.nl

Huobi verbrandt 602K Huobi tokens ter waarde van $5,8 miljoen

Huobi verbrandt 602K Huobi tokens ter waarde van $5,8 miljoen

Huobi Global, een van ’s werelds toonaangevende beurzen voor digitale activa, implementeerde dit jaar zijn tweede Huobi Token (HT/USD) burn programma, waardoor 602.000 HT tokens uit de omloop werden verwijderd. Tegen de huidige koersen zijn ze $ 5,8 miljoen waard, vernam Invezz uit een persbericht dat voor het eerst werd gepubliceerd op PR News Wire.

De beurs verwijdert 15% van de omzet in HT

Huobi had tegen 15 maart ongeveer 291,6 miljoen HT verbrand. De beurs verbrandt elke maand 15% van zijn inkomsten in HT’s. Nog eens 5% van het totale inkomen wordt gebruikt om een deel van HT dat wordt gebruikt voor teamincentives opnieuw te kopen en te verbranden.

Op dit moment zijn er 165,62 miljoen HT in omloop. Het bestaande aanbod van HT bedraagt 208 miljoen HT. Het aantal HT houders is afgelopen maand met bijna 3% gestegen. Volgens de gegevens van blockchain technologiebedrijf TokenInsight bedroeg het totale handelsvolume van Huobi Global in die maand $ 40,1 miljard.

Du Jun, mede-oprichter van Huobi zei:

Ik ben verheugd om te zien dat een ander deel van HT’s zijn reis voltooit en getuige is van de groei van onze gemeenschap. Door februari af te sluiten met spannende evenementen, van PrimeEarn tot het verrassen van Airdrops, hopen we nieuwe winstmogelijkheden voor gebruikers te creëren en tegelijkertijd merkloyaliteit te stimuleren.

Lucratieve Primelist evenementen

In februari 2022 organiseerde Huobi Global drie Primelist evenementen met KingdomX (KT), PhotoChromic (PHCR) en Ark Rivals (ARKN). De prijs van elk token steeg in de eerste 15 minuten met respectievelijk 900%, 530% en 300%. Meer dan 264.000 gebruikers namen deel aan de drie evenementen.

Dankzij de PrimeEarn evenementen van Huobi Global konden gebruikers met hoogrentende producten populaire en reguliere activa storten. Het totale bedrag dat in de tweede twee evenementen werd ingezet, was gemaximeerd op $ 300 miljoen en $ 230 miljoen.

Eenrichtingsmodus en rasterhandel

Huobi Futures rustte zijn USDT-margined contracten uit met grid trading en eenrichtingspositiemodus. Om risicohedging in een volatiele markt te bevorderen, hield Huobi een masterhandelswedstrijd voor derivaten.

Prijzenpot van 1 miljoen USDT

In een speciale Primebox actie om Internationale Vrouwendag vorige week te vieren, heeft Huobi een prijzenpot van een miljoen USDT uitgedeeld aan gelukkige winnaars. Ze hebben ook een CandyDrop programma uitgerold om actieve handelaren aan te moedigen en hun blootstelling aan een breder scala aan digitale activa te vergroten.

Het bericht Huobi verbrandt 602K Huobi tokens ter waarde van $5,8 miljoen verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*