Crypto-Prijzen.nl

Huobi kondigt unieke NFT verkoop door vrouwelijke artiesten aan

Huobi kondigt unieke NFT verkoop door vrouwelijke artiesten aan

Toonaangevende digitale activabeurs Huobi (HT/USD) Global heeft vandaag, 21 maart, de verkoop aangekondigd van tien unieke avatar NFT’s op het grote NFT platform OpenSea, zo vernam Invezz uit een persbericht op PR News Wire. Ze zijn gemaakt door Nilla, FluffySN, Aliengirl, Shazza en Vil – de vijf beste artiesten op het Primebox Women’s Day evenement van de uitwisseling.

Zelfportretten van makers

De NFT’s zullen worden verkocht naast andere NFT collecties, die werden gelanceerd op Huobi Global’s Primebox Women’s Day evenement. De unieke avatars zijn cartoonachtige zelfportretten van hun makers.

Huobi’s evenement trok 200.000 gebruikers

Het Primebox Women’s Day evenement gaf vrouwelijke crypto enthousiastelingen en makers een kans om te schitteren. Bijna tweehonderdduizend gebruikers namen deel aan het evenement, waarbij de jury de vijf best presterende vrouwelijke gebruikers selecteerde.

Ze komen uit verschillende landen en achtergronden. Ze zijn geselecteerd vanwege hun passie voor crypto en blockchain en vanwege hun betrokkenheid bij verschillende activiteiten die worden georganiseerd door de toonaangevende digitale beurs.

Over de winnaars

  • FluffySN is een danser, advocaat en investeerder in cryptocurrency.
  • Nilla is een loyale Huobi Global gebruiker die heeft deelgenomen aan veel blockchain projecten.
  • Shazza is een senior operations expert in de crypto industrie.
  • Aliengirl is een relatieve beginner in crypto die dol is op katten en binnen korte tijd actief werd op Primelist.
  • Vil is een cryptofan en huisvrouw.

De vijf vrouwen maakten tien unieke NFT’s op basis van zelfportretten in combinatie met specifieke cartoonelementen. De collectie op OpenSea gaat Women With Crypto heten. De prijs van elke NFT begint bij één Ether (ETH/USD).

Het bericht Huobi kondigt unieke NFT verkoop door vrouwelijke artiesten aan verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*