Crypto-Prijzen.nl

Huobi Global om BABYDOGE op te noteren, is het nu het juiste moment om het te kopen?

Huobi Global om BABYDOGE op te noteren, is het nu het juiste moment om het te kopen?

Baby Doge Coin BABYDOGE/USD is gemaakt als een meme-munt en een directe reactie op een grap gemaakt op Twitter door Elon Musk.

Sinds de oprichting is het er echter in geslaagd om zowel in populariteit als in waarde te groeien en heeft het een van de meest toegewijde gemeenschappen erachter.

De Huobi Global notering als katalysator voor groei

Op 5 februari hebben we besproken hoe een Duitse voetbalclub, TSG Hoffenheim, samenwerkte met Baby Doge om de betrokkenheid van fans te vergroten.

Door middel van een officiële aankondiging heeft Huobi Global aangekondigd dat Baby Doge Coin (BABYDOGE) op de beurs zal worden genoteerd.

BABYDOGE stortingen beginnen op 18 februari om 09:00 (UTC) en BABYDOGE stortingen openen op 19 februari om 14:00 (UTC).

Dat gezegd hebbende, zal BABYDOGE spothandel, waaronder BABYDOGE/USDT, worden geopend wanneer het stortingsvolume aan de vraag van de markthandel voldoet.

Bovendien heeft de BabyDoge Twitter pagina de 1 miljoen volgers gepasseerd.

Beide aankondigingen zijn een indicatie van de toenemende populariteit die BABYDOGE ontvangt en zijn een indicatie dat meme-munten echt hun plaats hebben binnen de cryptocurrency ruimte.

Afgezien van het feit dat het leuke tokens zijn om over te praten, bieden ze een gemakkelijk toegangspunt in de crypto ruimte voor mensen die in het verleden nooit cryptocurrencies hebben gekocht vanwege hun betaalbare prijs.

Door al deze ontwikkelingen kan BABYDOGE echter in waarde stijgen.

Moet u Baby Doge Coin (BABYDOGE) kopen?

Op 18 februari 2022 had Baby Doge Coin (BABYDOGE) een waarde van $ 0,00000000384.

Om een beter beeld te krijgen van wat dit waardepunt precies aangeeft voor het BABYDOGE token, zullen we de hoogste waarde ooit bekijken naast de prestaties die het token de afgelopen maand liet zien.

Wanneer we de prestaties van het token in de afgelopen maand bekijken, had Baby Doge Coin (BABYDOGE) zijn laagste waarde op 1 januari toen het een waarde had van $ 0,000000001786.

Het all-time hoogtepunt van Baby Doge Coin (BABYDOGE) werd bereikt op 16 januari 2022, toen het een waarde van $ 0,000000006345 bereikte.

Dit betekent dat het token op het ATH waardepunt $ 0,000000002505 hoger in waarde was of met 65% in vergelijking met de waarde die het had op 18 februari 2022.

Met dit alles in gedachten kan BABYDOGE eind maart 2022 $ 0,0000000045 bereiken, waardoor het een solide token is om te kopen.

La notizia Huobi Global om BABYDOGE op te noteren, is het nu het juiste moment om het te kopen? era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*