Crypto-Prijzen.nl

Huobi Global krijgt goedkeuring om spothandelsactiviteiten naar Gibraltar te verplaatsen

Huobi Global krijgt goedkeuring om spothandelsactiviteiten naar Gibraltar te verplaatsen

Huobi Global was de grootste beurs in China voordat het land begon te kraken op cryptocurrencies en alle crypto gerelateerde activiteiten illegaal verklaarde. De beurs sluit nu haar activiteiten in China en verhuist naar Gibraltar.

In een aankondiging op 8 november verklaarde Huobi Group dat het goedkeuring had gekregen van de Gibraltar Financial Services Commission (GFSC) om zijn spothandelsactiviteiten te verplaatsen na het optreden van cryptovaluta in China.

Huobi verhuist naar Gibraltar

De GFSC heeft Huobi gemachtigd om zijn spothandelsactiviteiten te verplaatsen naar Huobi Technology (Gibraltar) Co. Door deze overgang zal Huobi Group nu spothandelsdiensten aanbieden. Huobi Gibraltar is een gecentraliseerde beurs van digitale activa die volledig wordt gereguleerd door de GFSC.

De mede-oprichter van Huobi Group, Du Jun, zei hierover:

Dit markeert een belangrijke mijlpaal in Huobi’s wereldwijde expansie inspanningen. De wereldwijde cryptocurrency industrie is op weg naar conforme groei en we erkennen de noodzaak om ons bedrijf op deze trend af te stemmen.

Jun merkte verder op dat Gibraltar veel potentieel had omdat zijn markt een “wereldwijd erkend internationaal centrum voor financiële diensten” was.

Gibraltar heeft opmerkelijke vooruitgang geboekt wat betreft de acceptatie van Bitcoin en cryptovaluta. Na deze groei haasten veel bedrijven zich naar het land om te profiteren van het gunstige regelgevingsklimaat.

Huobi is niet de eerste cryptospeler die naar het land verhuist vanwege vriendelijke cryptoregelgeving. Sommige deelnemers uit de industrie hebben verklaard dat Gibraltar een goed momentum heeft gecreëerd om een “crypto hotspot” te worden na de voortgang om een robuust crypto regelgevingskader te creëren.

Crypto bedrijven die China verlaten

Nadat China strenge wetten had ingevoerd met betrekking tot cryptocurrencies, kondigden veel cryptobedrijven aan dat ze het land zouden verlaten. Huobi is een van de bedrijven die vertrekken, na een akkoord van 24 september door de raad van bestuur die stemde om de activiteiten in China af te bouwen en zich te concentreren op overzeese markten. Andere bedrijven zoals Binance, BTC.com en Bitmain hebben ook dit voorbeeld gevolgd en hebben nieuwe gebruikers in China al uitgesloten van registratie op het platform. Naast crypto beursvennootschappen zijn ook mijnbouwbedrijven in China gesloten. Ook cryptominingpools en fabrikanten van miningapparatuur hebben het land verlaten.

The post Huobi Global krijgt goedkeuring om spothandelsactiviteiten naar Gibraltar te verplaatsen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*