Crypto-Prijzen.nl

Huobi Global breidt uit naar de VS te midden van een bloeiende crypto adoptie

Huobi Global breidt uit naar de VS te midden van een bloeiende crypto adoptie

De cryptocurrency sector in de VS is aanzienlijk gegroeid en beurzen haasten zich om een deel van deze gigantische markt te veroveren. Huobi, ooit de grootste beurs in China, is van plan om zijn activiteiten naar de VS te verplaatsen.

Huobi was de grootste beurs in China, maar werd gedwongen zijn activiteiten stop te zetten nadat China cryptohandelsactiviteiten had verboden.

Huobi verhuist naar de VS

In een interview met CNBC zei de oprichter van Huobi, Du Jun, dat de beurs in 2018 plannen had gemaakt om de Amerikaanse markt te betreden. Du Jun zei dat Huobi destijds geen “sterke betrokkenheid bij de tijd had”. Hij voegde er ook aan toe dat Huobi in 2018 geen goede managementtijd had om zijn Amerikaanse activiteiten te leiden.

Du Jun merkte op dat Huobi de Amerikaanse markt zou betreden via een ander bedrijfsmodel, waarbij hij opmerkte dat de sector voor vermogensbeheer een grotere markt zou worden dan de beurs, die ruimte bood aan cryptobedrijven om hun activiteiten te diversifiëren.

De directeur voegde eraan toe dat de middelen die nodig zijn voor een dergelijke verhuizing vooral rond het personeel zouden draaien. Hij merkte ook op dat het veranderende crypto raamwerk wereldwijd Huobi had gedwongen te verschuiven naar een wereldwijde focus.

De VS is nu een van de grootste crypto economieën. Het heeft enkele van de grootste spelers op de markt aangetrokken, zoals Coinbase, Binance en FTX. Het veranderende regelgevingslandschap trekt ook bedrijven aan die een aandeel willen hebben in de snelgroeiende markt.

BTC bulls komen in 2024

Du Jun sprak ook over de toestand van de cryptocurrency markt met betrekking tot de prijsbeweging. Hij zei dat er eind 2024 of begin 2025 een bullmarkt voor Bitcoin (BTC/USD) zal plaatsvinden. Volgens Du Jun betreedt Bitcoin gewoonlijk een bullmarkt kort na de halvering, wanneer minerbeloningen met de helft worden verminderd.

De laatste halvering vond plaats in 2020 en de prijs van Bitcoin piekte het jaar daarop op $ 69.000. Een soortgelijk voorval vond plaats in 2016. Hij voegde er echter ook aan toe dat andere factoren, zoals oorlog en COVID, ook van invloed kunnen zijn op de markt; daarom was het moeilijk om toekomstige prestaties te voorspellen.

La notizia Huobi Global breidt uit naar de VS te midden van een bloeiende crypto adoptie era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*