Crypto-Prijzen.nl

HT prijsbeweging: hoe zal China’s verbod op crypto HT beïnvloeden?

HT prijsbeweging: hoe zal China’s verbod op crypto HT beïnvloeden?

De Huobi Token HT/USD is een op blockchain gebaseerd loyaliteitspuntensysteem. Het is een officieel token van de uitwisseling en ondersteunt bedrijven en alle producten binnen het Huobi Global ecosysteem, inclusief exclusieve HT evenementen.

De wereldwijde push als katalysator voor groei

Cryptocurrency beurs Huobi heeft aangekondigd dat ze een omzetdaling van 30% verwachten als gevolg van China’s harde optreden tegen cryptocurrencies. Dat blijkt uit een verklaring van medeoprichter Du Jun.

In een gesprek met de Financial Times zei Du Jun dat de beurs bezig is met het stopzetten van de dienstverlening aan alle Chinese gebruikers tegen eind 2021.

Gezien het feit dat er geen Chinese gebruikers op het platform zullen zijn, zullen de inkomsten van Huobi van deze gebruikers tot nul dalen.

Om het omzetverlies op de Chinese markt te compenseren, heeft Huobi plannen om het aanbod in andere landen uit te breiden.

Dit alles zou mogelijk kunnen bijdragen aan de groei van het HT token, dus hoewel het aan het afnemen is, is dit misschien het perfecte moment om in HT te investeren, aangezien de waarde van het token nog steeds laag is.

Op 9 november kreeg Huobi Global goedkeuring om hun spothandelsactiviteiten naar Gibraltar te verplaatsen, wat een solide start is.

Moet u investeren in Huobi Token (HT)?

Op 9 november had Huobi Token (HT) een waarde van $10,83.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit precies is voor het HT token, zullen we het vergelijken met de hoogste waarde aller tijden en de prestaties in oktober.

De hoogste waarde aller tijden van HT was op 12 mei, toen de token $ 39,66 bereikte.

Hier kunnen we zien dat de waarde van het token $ 28,83 hoger of 266% hoger was op zijn hoogste punt ooit dan op 9 november.

Wat de prestaties in oktober betreft, was het laagste punt in waarde van HT op 12 oktober, toen de token daalde naar $ 7,16.

Het hoogste punt was op 23 oktober, toen de token een waarde van $ 10,53 bereikte. Dit betekent dat het token gedurende de maand met $ 3,37 of met 47% in waarde is gestegen.

Volgens gegevens van IntoTheBlock zag HT de afgelopen zeven dagen $ 96,32 miljoen aan transacties van meer dan $ 100.000.

Bovendien zag het ook $ 25,79 miljoen aan totale instroom op de valutamarkt en $ 34 miljoen aan totale uitstroom van valuta binnen diezelfde tijdspanne.

Dat gezegd hebbende, met dit alles in gedachten, zou dit dieptepunt in de waarde van het HT token het perfecte moment kunnen zijn om het te kopen, aangezien het eind november in waarde zou kunnen stijgen tot $ 13 als het dit momentum vasthoudt.

The post HT prijsbeweging: hoe zal China’s verbod op crypto HT beïnvloeden? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*