Crypto-Prijzen.nl

H&R Block CEO over het standpunt van het bedrijf over crypto

H&R Block CEO over het standpunt van het bedrijf over crypto

Chief Executive Officer van H&R Block Jeff Jones sprak onlangs op CNBC, waar hij toegaf dat het bedrijf in marktaandeel was gegroeid ondanks de COVID-19 pandemie. Hij sprak ook over belastingen en hoe het bedrijf reageert op de cryptocurrency markt.

Jones zei dat 2021 het belastingseizoen van groei was. “We hebben ons grootste marktaandeel gewonnen in meer dan een decennium”, herhaalde hij, eraan toevoegend dat de doe-het-zelf inkomsten even groot waren.

Grootste marktaandeel in tien jaar

Jones zei dat het bedrijf klaar is om het bedrijf te transformeren, en dat er goede vooruitgang is geboekt in de richting van die lijn. Kleine bedrijven en consumenten reageren op het veranderende digitale landschap, dat ironisch genoeg werd geholpen door de COVID-19 pandemie.

Jones zei dat het bedrijf enorme vooruitgang heeft geboekt in het eerste jaar van zijn Block Horizon strategie. Hij voegde eraan toe dat het bedrijf goed gepositioneerd is voor groei op de lange termijn.

Jones merkte ook op dat de groei van het marktaandeel van het bedrijf de grootste was sinds tien jaar, waarbij consumenten digitale tools meer dan ooit omarmen.

De consumenten hadden zoveel onzekerheden, waaronder werkloosheid, stimuleringsbetalingen en zoveel andere zaken waar de consument hulp bij nodig had. Jones zei dat ze zich tot H&R Block wendden om dergelijke hulp te krijgen, waardoor het bedrijf zijn groeiverwachting kon overtreffen.

Standpunt over cryptocurrency in belastingen

Jones werd gevraagd naar de mening van zijn bedrijf over cryptocurrencies en hoe belastingheffing effectief kan zijn op gerealiseerde winsten uit de markt. Hij zei dat crypto interessant is voor zijn bedrijf. Hij zegt echter dat het bedrijf op dat punt op hun hoede is om diep in contact te komen met consumenten, omdat het nog niet goed is gereguleerd. Hij voegde eraan toe dat het op dit moment geen gebied is waarop het bedrijf veel met consumenten omgaat. Maar uiteindelijk zou het bedrijf klanten in de toekomst kunnen helpen met crypto belasting naarmate de regelgeving verbetert.

The post H&R Block CEO over het standpunt van het bedrijf over crypto appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*