Crypto-Prijzen.nl

House of Assets lanceert een NFT marktplaats

House of Assets lanceert een NFT marktplaats

House of Assets, een veelbelovend NFT project, heeft een authentieke NFT marktplaats geïntroduceerd met betrouwbare, samengestelde en legitieme NFT’s van makers.

Het platform zal interessante play-to-earn games introduceren, waar spelers geld kunnen verdienen met hun ervaring door simpelweg de games te spelen en te winnen, vernam Invezz uit een persbericht op PR Newswire.

House introduceert eigen metaverse

Als onderdeel van zijn roadmap zal House of Assets zijn eigen metaverse introduceren om gebruikers deel te laten uitmaken van een fantastische virtuele wereldervaring.

Het belangrijkste doel van het project is om de NFT sfeer te benutten en de acceptatie van NFT’s over de hele wereld te vergroten. Het team van House deed onderzoek naar NFT marktbeperkingen, waaronder prijsmanipulatie, gecompliceerde handelsprocessen, schending van auteursrechten en oplichting, en meer.

Veelvoorkomende problemen met NFT’s oplossen

Om al deze problemen te voorkomen, creëerde House of Assets een next-gen marktplaats, die alleen legitieme activa bevat. Ze maken het haalbaar door samen te werken met mensen in de echte wereld om betrouwbare NFT collecties te presenteren.

Yasmine Alami West, de mede-oprichter van House of Assets, merkte op:

We profiteren van de marktvoordelen van NFT’s door een speciale marktplaats op te bouwen die geloofwaardige NFT’s presenteert en we willen de portefeuille van de koper waardig maken door echte waarde toe te voegen.

Marketplace lanceert Boomie 0.1, een verzameling van 10.000 NFT’s

Om de lancering een kickstart te geven, presenteert House of Assets een kunstzinnige verzameling van 10.000 willekeurig gegenereerde NFT’s met de titel Boomie 0.1. Houders krijgen toegang tot uitstekende hulpprogramma’s, uitstekende beloningen en de House of Assets’ Society.

Naadloze convergentie van het fysieke en het digitale

House of Assets heeft een virtuele wereld gecreëerd die een naadloze convergentie van het fysieke en het digitale mogelijk maakt. De community kan werken, spelen, socializen, ontspannen en transacties uitvoeren in een meeslepende driedimensionale weblaag, waar de leden de sociale interactie digitaal kunnen verbreden en verdiepen. Gebruikers kunnen vanuit hun luie stoel verbinding maken met verschillende diensten, goederen en ervaringen.

HOA drijft ecosysteem aan

De native token HOA van House of Assets zal het hele ecosysteem van stroom voorzien. De voorverkoop van dit item komt eraan. Een van de early adopters zijn, kan in de toekomst rendement opleveren.

Het bericht House of Assets lanceert een NFT marktplaats verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*