Crypto-Prijzen.nl

Hoskinson debateert met Novogratz over Cardano commentaar

Hoskinson debateert met Novogratz over Cardano commentaar

De cryptogemeenschap heeft behoorlijk wat debatten gehad over cryptocurrencies, met het laatste debat gericht op de door IOHK ondersteunde cryptocurrency Cardano (ADA/USD).

Twee crypto miljardairs, de oprichter van Galaxy Digital, Mike Novogratz, en de oprichter van Cardano, Charles Hoskinson, staan tegenover elkaar over de levensvatbaarheid van ADA. Het debat begon nadat de eerste de rally van Cardano in twijfel had getrokken.

Novogratz tweette eerder dat het “een mysterie” voor hem was om te zien dat ADA de derde plaats inneemt in de top 10 crypto ranglijsten volgens marktkapitalisatie.

Hij verhitte zijn opmerking door eraan toe te voegen dat alle slimste mensen met wie hij over de positie van ADA heeft gesproken, ook bij zijn standpunten bleven. Volgens hem zag geen van de mensen enige grip op Cardano als het gaat om ontwikkelaarsactiviteit.

Novogratz zorgt voor meer controverse

In reactie op zijn opmerkingen schoot Hoskinson terug en beschuldigde Novogratz ervan samen te werken met bankiers. Hij verklaarde ook dat de recente verklaring van de voormalige topman van Goldman Sachs geen steek houdt.

Novogratz zorgde in juni voor meer controverses toen hij de Cardano gemeenschap vergeleek met een “rare sekte”. Toen sloegen de leden van de gemeenschap terug naar hem, maar het lijkt erop dat de miljardair een nieuwe controverse heeft aangewakkerd.

In maart gooide Hoskinson ADA naar Novogratz toen hij laatstgenoemde aanmoedigde om in het actief te investeren. Novogratz is zeer vocaal geweest in zijn steun voor Bitcoin (BTC/USD) en Ethereum (ETH/USD), hij lijkt niet enthousiast over Cardano. Zijn bedrijf, Galaxy Digital, heeft ook geïnvesteerd in Bitcoin en kondigde eerder dit jaar de toevoeging van het crypto-activum aan zijn balans aan. Maar vóór zijn romance met Bitcoin was Novogratz een hardcore Wall Streeter.

Novogratz niet alleen

ADA is bekritiseerd door andere voorstanders van Bitcoin, naast Novogratz. De cryptocurrency is altijd belachelijk gemaakt door voorstanders van Bitcoin en Ethereum omdat ze geen slimme functionaliteit als Ethereum hebben. Maar Cardano staat op het punt om die fout aan te pakken, aangezien het platform slimme contractfunctionaliteit uitrolt die het ‘Alonzo’ noemt.

The post Hoskinson debateert met Novogratz over Cardano commentaar appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*