Crypto-Prijzen.nl

Horizen (ZEN) prijsvoorspelling nadat deze verzwakte van de recente hoogtepunten

Horizen (ZEN) prijsvoorspelling nadat deze verzwakte van de recente hoogtepunten

Horizen ZEN/USD is verzwakt van de recente hoogtepunten boven $ 110, geregistreerd op 15 september, tot $ 60, en de huidige prijs staat op $ 89. Horizen is een geweldige keuze voor ontwikkelaars en er zijn al veel projecten die samenwerken met dit blockchain ecosysteem.

Omgeving voor ontwikkelaars

Horizen is een van de veiligste blockchain ecosystemen die alle benodigde componenten biedt voor het implementeren van volledig aanpasbare blockchains gericht op flexibiliteit, schaalbaarheid en gegevensprivacy.

De missie van dit project is privacyvrijheid en je kunt volledige privacy kiezen voor zaken als betalingen, liefdadigheidsdonaties en het delen van informatie.

Horizen is ontworpen om echte problemen op te lossen, terwijl de PoW mainchain de beveiliging maximaliseert en Horizen’s native token, ZEN, door het hele ecosysteem verspreidt.

Horizen is gemaakt voor uitgebreid commercieel gebruik en stelt u in staat uw blockchains tegen lage kosten te bouwen met de flexibiliteit om een onbeperkt aantal tokens uit te geven.

Zendoo is de revolutionaire sidechain- en schaaloplossing van Horizen waarmee ontwikkelaars op een betaalbare en snelle manier real-world blockchain applicaties kunnen maken.

Het is belangrijk om te zeggen dat Zendoo volledig gedecentraliseerd is zonder dat het afhankelijk is van vooraf gedefinieerde vertrouwde partijen, en daarom verschilt het van veel andere sidechain oplossingen.

Vorige week meldde Horizen dat Zendoo nu beschikbaar is op een openbaar testnet dat een productie-achtige omgeving is en voor iedereen toegankelijk is om te testen en uit te proberen. Alberto Garoffolo, technisch directeur van Horizen, voegde toe:

Bij het ontwerpen van Zendoo wilden we een omgeving creëren voor ontwikkelaars om echt gedecentraliseerde applicaties en blockchains te kunnen bouwen zonder de beperkingen die hen in andere ecosystemen en omgevingen belemmeren. We hebben dit doel nagestreefd, rekening houdend met de rol van ontwikkelaars door de implementatie van blockchain eenvoudig en snel te maken.

Veel projecten werken al samen met Horizen, en de meest populaire zijn Dash, Iota, Celsius, Dia en Sikoba.

Sterke ondersteuning staat op $80

Horizen (ZEN) presteerde de laatste twee weken van september 2021 slecht en technisch gezien staat het nog steeds onder druk.

Bron: tradingview.com

ZEN handelt momenteel boven het sterke ondersteuningsniveau van $ 80, maar als de prijs het breekt, kan het volgende doel $ 70 of zelfs lager zijn.

Aan de andere kant, als de prijs weer boven de weerstand van $ 100 springt, kan het volgende doel $ 110 zijn; toch moeten handelaren “stop-loss” en “take profit” orders gebruiken bij het openen van hun posities, omdat het risico hoog blijft.

Samenvatting

Horizen is een geweldige keuze voor ontwikkelaars, er zijn al veel projecten die samenwerken met dit blockchain ecosysteem, en de meest populaire zijn Dash, Iota, Celsius, Dia en Sikoba. ZEN handelt momenteel boven het sterke ondersteuningsniveau van $ 80, maar ziet er technisch uit; het blijft nog steeds onder druk staan.

The post Horizen (ZEN) prijsvoorspelling nadat deze verzwakte van de recente hoogtepunten appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*