Crypto-Prijzen.nl

Hoogwaardige Ethereum miningpool introduceert privétransacties

Hoogwaardige Ethereum miningpool introduceert privétransacties

Ethermine, een hoogwaardige mijnbouwpool voor munten zoals Ethereum (ETH/USD), Ethereum Classic (ETC/USD), Ravencoin (RVN/USD), ZCash (ZEC/USD) en Beam (BEAM), is uitgerold een functie die transacties privé maakt.

Het project, dat zichzelf aanprijst als de meest betrouwbare mijnbouwpool voor de bovenstaande munten, heeft dit nieuws eerder vandaag bekendgemaakt via een tweet. Naar verluidt heet de functie Ethermine Private RPC Endpoint.

Volgens Ethermine probeert de functionaliteit gebruikers te helpen hun transacties op gedecentraliseerde beurzen (DEX) uit de openbare pool te houden. Ethermine legde uit hoe deze functie moet worden geactiveerd en merkte op dat gebruikers Metamask moeten starten, hun huidige netwerk moeten selecteren (bijvoorbeeld het Ethereum mainnet), op aangepaste RPC moeten klikken en Ethermine RPC moeten toevoegen.

Volgens Ethermine kunnen gebruikers door het voltooien van deze stappen de openbare pool omzeilen en privé transacties naar de mining-knooppunten verzenden. Met deze functie kunnen geavanceerde handelaren de privacy en veiligheid van hun strategieën en activiteiten verbeteren.

Om enkele zorgen van gebruikers weg te nemen, zei Ethermine dat transacties privé blijven totdat het een Ethereum blok ontgint.

In het geval van oomblokken, twee Ethereum blokken die ongeveer tegelijkertijd worden gedolven en aan het grootboek worden voorgelegd, lekken de transacties in het Ethermine blok naar de openbare pool. De kans dat een blok oom wordt, is volgens Ethermine echter 5%.

Ethermine RPC eindpunttransacties hebben geen prioriteit boven andere

Ethermine garandeerde gebruikers ook dat het niet lekt of reageert op informatie als het eindpunt het doorstuurt naar Ethereum blokken. Het bedrijf voegde eraan toe dat het zich houdt aan de Flashbots Fair Market Principles.

Reageren op de vraag of transacties die zijn voltooid via het Ethermine RPC eindpunt prioriteit hebben boven andere transacties, zei Ethermine:

Nee, we behandelen transacties die via dit eindpunt worden ingediend, vergelijkbaar met transacties die via de openbare pool worden ontvangen.

De mijnpool voegde eraan toe dat het een Discord kanaal had geopend om gebruikers van deze service relevante vragen te laten stellen.

Dit nieuws komt terwijl Ethermine de kroon blijft houden van de grootste mijnpool qua geproduceerde blokken. Volgens gegevens van Etherscan is de mijnpool goed voor 22,04% van alle gedolven ETH, gevolgd door SparkPool en F2Pool, die respectievelijk 16,44% en 10,94% Ethereum blokken genereren.

Met SparkPool en F2Pool hoeven stilgelegd operaties in China naar aanleiding van de recente harde optreden, zal Ethermine blijven regeren voor een tijdje.

The post Hoogwaardige Ethereum miningpool introduceert privétransacties appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*