Crypto-Prijzen.nl

Hoogtepunten 25 april: Crypto in het rood, Moonbeam daalt 16%

Hoogtepunten 25 april: Crypto in het rood, Moonbeam daalt 16%

De cryptomarkt als geheel is erg bearish met bijna elke top 100 munt in het rood op het moment van schrijven.

Top crypto’s

Bitcoin is de afgelopen 24 uur met ongeveer 3% gedaald en handelt op $38.500. Ethereum en Binance Coin zijn elk met ongeveer 5% gedaald. De grootste verliezer in de top 20 is NEAR Protocol, dat daalde met 10%.

XRP leidt het peloton met de grootste verliezen van de afgelopen 7 dagen: meer dan 11%. Terra’s LUNA verloor vandaag 3% van zijn waarde, maar het blijft de enige top 20 crypto in het groen in termen van winst in de afgelopen 7 dagen (+16%).

Grootste stijgers en dalers

De meeste top 100 munten verloren vandaag 4-6% van hun waarde. Opvallende uitblinkers zijn Cosmos, Neo, Theta Network en Holo, elk met 9% gedaald; UniSwap, Chiliz, Loopring en Secret, die elk 10% verlies leden, en Aave met 11%.

De munt Waves, gemaakt door de in Oekraïne geboren Alexander Ivanov, verloor 12% van zijn waarde ondanks steun voor de David in de ongelijke strijd. Zilliqa en Audius, die beide recentelijk een rally kenden, hebben elk 13% verloren.

De grootste verliezer in de top 100 is Moonbeam, die 16% daalde. Ongeveer tien dagen geleden won Moonbeam 15% na deelname aan een reeks toonaangevende internationale crypto-evenementen en het bereiken van een belangrijke mijlpaal in termen van totale waarde die op het platform is vergrendeld.

Er zijn slechts twee bescheiden winnaars; Amp en ApeCoin voegden elk ongeveer 1% toe.

Trending

Er zijn vandaag twee nieuwe hot tokens. De token van Bend DAO (BEND) is de afgelopen 24 uur met 866% gestegen. Bend is een gedecentraliseerd, niet-bewarend, door NFT ondersteund leen- en uitleenprotocol waaraan gebruikers kunnen deelnemen als deposanten of leners.

Wanneer er een groot evenement is met betrekking tot de crypto-industrie, komt er een munt voor. Dit brengt ons bij de tweede hot token, ELON BUYS TWITTER. Nadat Elon Musk aankondigde dat hij het geld had gevonden om de socialemediagigant te kopen, werd deze token gemaakt. Het is de afgelopen 24 uur met 564% gestegen.

ELON BUYS TWITTER geeft meme-makers een kans om geld te verdienen en stelt hen in staat om bepaalde inkomsten te krijgen voor hun werk. Het zal aspirant-meme-makers helpen om hun talent aan de wereld te laten zien.

The post Hoogtepunten 25 april: Crypto in het rood, Moonbeam daalt 16% appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*