Crypto-Prijzen.nl

Hoogtepunten 21 april: goede dag voor meme-munten met hondenthema

Hoogtepunten 21 april: goede dag voor meme-munten met hondenthema

De cryptomarkt als geheel was vandaag gemengd met de meerderheid van de top 20 crypto’s die lichte verliezen registreerden. De prijs van Bitcoin herstelde zich in Aziatische uren, wat resulteerde in winst voor veel andere crypto’s. Het handelde op het moment van schrijven voor iets minder dan $42.000.

Top crypto’s

De meeste crypto’s zagen veranderingen van ongeveer 1-3% in hun waarde. Alle top 10 zijn vlak. Het 18e-gerangschikte NEAR-protocol heeft recente winsten ongedaan gemaakt, met een daling van ongeveer 4% vandaag.

Grootste stijgers en dalers

De beweging was vergelijkbaar buiten de top 20. Privacymunten maken een opleving door. Monero is een goed voorbeeld, een stijging van 6% in de afgelopen 24 uur. EOS is een andere en wint 8%. THETA van Theta Network steeg ook met 6% in waarde.

CAKE, de munt van de PancakeSwap exchange en geautomatiseerde marktmaker, is 10% gestegen. Een mogelijke reden voor de stijging is de lopende PancakeSwap- en BSC Easter-campagne, waarbij de twee platforms $15.000 uitdelen.

Zilliqa, ’s werelds eerste openbare blockchain die volledig op een sharded-netwerk vertrouwt, heeft vandaag 9% aan zijn waarde toegevoegd.

Veruit de grootste winnaar in de top 100 is de token ZRX van 0x, die 52% won na de aankondiging van een samenwerking met de toonaangevende crypto-uitwisseling Coinbase om de nieuwe sociale NFT-marktplaats van laatstgenoemde aan te drijven.

Kava is op een opwaarts traject naarmate de Kava 10 Mainnet-upgrade nadert. Het gaat live op 10 mei. Kava heeft vandaag 15% aan zijn waarde toegevoegd.

Synthetix, een gedecentraliseerd financieel protocol dat on-chain blootstelling biedt aan een breed scala aan crypto- en niet-crypto-activa, staat op # 100 met een winst van 7% in de afgelopen 24 uur.

De grootste verliezers zijn Loopring (-7%), STEPN’s GMT (-6%) en ApeCoin (-9%), die allemaal een einde zien aan recente rally’s.

Trending

Het is een sterke dag voor meme-munten met een hondenthema. Dogelon Mars won 50% op rapporten van een aanstaande notering op Binance, en de opleving werd ondersteund door de prijsstijging van Bitcoin.

Een andere meme-munt, Shiba Rewards, is vandaag met 229% gestegen. De makers zeggen dat ze het uit frustratie hebben gemaakt vanwege veel nieuwe projecten met hoge belastingen, waarvan het grootste deel naar de ontwikkelaars gaat in plaats van naar de investeerders.

Het SHREW-token is ontworpen als een token met lage belastingbeloningen en heeft een aankoop- en overdrachtsbelasting van 0%.

The post Hoogtepunten 21 april: goede dag voor meme-munten met hondenthema appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*