Crypto-Prijzen.nl

Hoogtepunten 2 mei: gemengde resultaten crypto, Cronos verliest 15%

Hoogtepunten 2 mei: gemengde resultaten crypto, Cronos verliest 15%

De resultaten van de cryptomarkt als geheel zijn gemengd, met de meeste top 100 munten die op het moment van schrijven 1-5% in waarde stijgen of dalen.

Top crypto’s

De meerderheid van de top 10 crypto’s registreerde winsten. Bitcoin is op het moment van schrijven met ongeveer 2% gestegen en handelde boven $38.000. Ethereum steeg met ongeveer 3% en Cardano en XRP boekten winsten van respectievelijk ongeveer 2% en 5%.

Cronos van Crypto.com zakte naar #20 en verloor vandaag ongeveer 15%. Het grootste deel van het jaar handelde het CRO-token op relatief lage niveaus. De prijs bevindt zich nu dicht bij het laagste niveau van dit jaar.

De dynamische uitwisseling sponsort veel sportevenementen en heeft Matt Damon in een goedkeuring opgenomen, maar dit heeft geen invloed gehad op de prijs van CRO.

Grootste stijgers en dalers

Buiten de top 20 won Tron 6% nadat hij had gemeld dat het totale aantal accounts op zijn netwerk nu de 90 miljoen heeft overschreden.

Fantom maakte een sprong in de Aziatische uren, een stijging van bijna 15%. Het groeit nog steeds met een winst van 6% op het moment van schrijven. Fantom integreerde Chainlink deze week en kondigde vandaag een reeks spannende weggeefacties aan.

Wat betreft de verliezers, de belangrijkste vandaag zijn alle munten die vorige week grote winsten boekten. Deze omvatten Kyber Network’s KNC met -9% en ApeCoin met -11%.

Trending

De grootste winnaar van vandaag is MetaPay, een token dat je kunt kopen in het Metaxion-universum, een nieuwe metaverse. Met MetaPay kun je de pakketten en avatars die je in de metaverse koopt, verkopen of deze omzetten in MetaPay-tokens.

De Metaxion-demo is vrijgegeven op de website. MetaPay heeft weer een rally, een stijging van 1,069% op het moment van schrijven.

The post Hoogtepunten 2 mei: gemengde resultaten crypto, Cronos verliest 15% appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*