Crypto-Prijzen.nl

Hoogtepunten 12 april: Bitcoin zakt onder $40K, Monero stijgt

Hoogtepunten 12 april: Bitcoin zakt onder $40K, Monero stijgt

De cryptomarkt als geheel was bearish in Aziatische uren en werd op het moment van schrijven bullish. Eerder vandaag kelderden grote cryptovaluta’s toen het rendement op tienjarige staatsobligaties steeg tot een hoogste punt in drie jaar van 2,78%.

Top crypto’s

Solana en Cardano verloren meer dan 8%, terwijl XRP en Ethereum meer dan 5% daalden. Bitcoin zakte in Aziatische uren onder $40.000 en handelde op het moment van schrijven iets boven dat niveau. De vlaggenschipcrypto is de afgelopen week met bijna 14% gedaald.

In de top 10 stonden op het moment van schrijven alleen BNB en Avalanche in het groen, de laatste met zo’n 3%. Shiba Inu begint weer te winnen, een stijging van 6% vandaag. Polygon is met ongeveer 4% gestegen.

Een laatste winnaar in de top 20 was NEAR Protocol op #17. Het heeft vandaag ongeveer 8% aan zijn waarde toegevoegd.

CV VC Global Report 2022 erkende het als een van de toporganisaties in de categorie platforms en protocollen.

Bovendien is vandaag een pop-uphackathon van een maand gestart, genaamd SpringIsNEAR. Dit kunnen de redenen zijn voor de opkomst.

Grootste stijgers en dalers

Privacytoken Monero wint gestaag aan sinds de Russische invasie van Oekraïne. Een van de redenen is de waargenomen veiligheid tegen hackers. Het heeft de afgelopen 24 uur 9% aan zijn waarde toegevoegd. Andere winnaars van vandaag zijn ApeCoin met 7% en Holo met 6%.

Aan de verliezende kant draait Zilliqa recente winsten terug met een daling van 9%. Convex Finance verloor 10% van zijn waarde.

Trending

Kuai Token, een cryptocurrency op het Ethereum Mainnet, won vandaag 1,426%.

The post Hoogtepunten 12 april: Bitcoin zakt onder $40K, Monero stijgt appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*